Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (31)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Kdo čeká taškařici jako Šimek a Krampol nebo Kameňák bude vedle. Ja jsem se k tomu musel prokousat, až po třetím dílu jsem se naladil. Tenhle styl humoru tu doteď v TV nebyl, absurdní , nekorektní satira podtržená antickou talkshow. Je to super úlet. Ale jak čtu komentáře tak z toho mám pocit, ze zdejším štamgastům místo tlačenky s cibulí naservírovali , jemnou francouzskou paštiku a ti nevědi co to je , jak se to konzumuje a jak to má chutnat. A štamgasti pořád hledají tu cibuli. Tak asi tak, přidávám se na stranu spokojených a oceňuji i odvahu být vtipně kontroverzní.

plakát

2 na 1 (2022) (pořad) 

Úplný průšvih to není. Kdyby Sokol a Hama nemluvilo jako hotentoti a vynechali  trapné vtipy bylo by to výrazně lepší.

plakát

Adventures of Aladdin (2019) 

Znám jen animovanou verzi to je samozřejmě jiné kafe. Myslím, že tato hraná není špatná rozhodně je zábavná, ale pravdou je i to , že by se z tohohle příběhu dalo vyždímat více. Je to takové na půl cesty. Snaha je vidět, ale ke špičce to má ještě kus cesty.

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

Nejsem ortodoxní fanoušek Partičky proto nebudu srovnávat. Parta z penzionu mi svým pojetím naprosto vyhovuje a jsem překvapen, že televize která staví na programech typu Modrý kód nebo Krejzovi vůbec s něčím takovým přišla. Dnes bych to čekal spíš od ČT. Musím říct, že Penzion neskutečně šlape, až se zdrahám věřit, že to je čistá improvizace. Leoš Noha celou čtveřici příjemně okořenil svou bezprostředností, jednoznačně přidal další rozměr. Na první díl to bylo super dávám 4 hvězdy a budu čekat na další dily.

plakát

Román pro pokročilé (2019) odpad!

Tak tohle je hustý. Pokud myslíte, že jdete na volné pokračování filmů Román pro muže, Román pro ženy. Tak na to zapomeňte. Vykoukne na vás něco co se ani filmem nazvat nedá. V pulce jsme se zvedli.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) odpad!

Zhruba po 20 minutách, jsem se zvedl a spolu s dalšíma co se přidali jsme odešli středem. Děkuji uvaděčce, že pochopila náš stav skoro nepříčetnosti a usadila nás v dalším sále do první řady na Avengers. Mnohokrát ji tímto děkuji.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Product placement jak prase, ale opravdu zdůrazňuji jak PRASE. Scénář nula vše je natažené a rozředěné nějakou folklorní slavností,to skoro půl filmu a do toho klokan !!!

plakát

Pat a Mat znovu v akci (2018) 

Jen o pokračování málokterého filmu se dá říct, že je lepší než předchozí. V tomto případě jednoznačně se to povedlo. Film je zase složen z jednotlivých dílů, to je pro děti super dobře to poutá pozornost a pokud jim něco v jednom dílu ujde v dlaším si to vynahradí. Tenhle koncept je stejný jako dříve a je Ok. Co je novinka mluvící skeče jako předěly mezi díly. Skeč je výborný vtipný s pointou, dobrý nápad a navíc je namluvili Suchánek s Genzerem, pro mě bez výhrad je to příjemné osvěžení a baví to. Sám nevím pokud by mělo bát referendum jestli má Pat a Mat mluvit nebo ne tak co bych volil. Je jasné že to mluvení tomu dává další rozměr, ale zvyk je zvyk. Trochu mi vadila hudba, Zdeněk Zdeněk se blíží ke Skoumalovi, ale není to tam. Podle mě než tak nějak kopírovat Skoumala měl by někdo vymyslet prostě něco čistého nového.

plakát

Pepa (2018) odpad!

Asi to měla být tragikomedie z které se stala režisérova tragedie. V Česku asi Star Wars nikdy nevzniknou, ale přeci chytré komedie tu tradici mají, vzpomeňme na šedesátá léta. Bohužel v tomto filmu dohromady nefunguje vůbec nic. Michal Suchánek se snaží to je cítit, bohužel sám to nevytrhne. Opravdu nevím co bych pochválil je mu smutno kam český film může klesnout.

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

Tahle jarní nadílka českých filmů je velmi vypečená. Buď jsem si zkazil vkus a nebo se všichni předhání kdo udělá horší film.