Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Biografie (3)

Justin Hurwitz (skladatel / scenárista / herec)

23.10.2018

Justin Gabriel Hurwitz pochází z Kalifornie, kde se narodil do židovské rodiny matce Gail, bývalé baletce a zdravotní sestře, a otci Kenovi, který je spisovatelem. Předky má z Ruska, Polska, Sýrie i Libanonu.Klíčové pro Justinovu kariéru bylo studium na Harvardu, ne kvůli diplomu, ale protože jeho spolubydlícím byl Damien… (více)

Timothée Chalamet (herec)

27.04.2018

Timothée, který si jako malý přál být fotbalistou, vyrůstal na Manhattnu, v rodině odkud měl velmi blízko k herectví. Jeho matka Nicole Flender byla tanečnicí na Broadwayi a zahrála si i malou roli v béčkovém thrilleru In the Heat of Passion. Sestra Pauline je herečkou, strýc režisérem a dědeček scénáristou. Malý Teemo se tak… (více)

Maisie Williams (herečka)

01.04.2018

Maisie, nejmladší ze čtyř sourozenců, se jako malá věnovala gymnastice a skokům na trapolíně, ale dodnes má nejraději tanec. Po dokončení střední školy se rozhodla se pro studium herectví na Bath Dance College.Tahle ani ne 160 centimetrů vysoká brunetka s hlubokýma očima se zviditelnila díky roli Aryi Stark v populárním seriálu… (více)

Reklama