Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hotýlek

Hotýlek (1975)

Prosím, nehodnoťte tento seriál s českým dabingem, je to zločin co s tím ten dabing provedl.Tento seriál je opravdový klenot mezi britcomy a dle mne se podle nálady střídá na stupínku vítězu s červeným trpaslíkem, premiérem a Black books :). Jen tak mimochodem je vidět co dabing provedl s hodnocením když to srovnáte s IMBD.Takže raději si stáhněte originál verzi s titulky a tento skvost si vychutnejte do sytosti protože tu není jediný slabší díl.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Perla mezi Britcomy a jen těžko by jste hledali špatný díl, snad jen kromě 9té sezóny, která se moc nepovedla, bylo tam sice pár dobrých fórků, ale už to nebylo ono. Dle mého názoru se po tolika letech už do toho neměli pouštět a nechat tento kultovní seriál odpočívat na olympu Sitcomu.Ty 3 díly byli úplně zbytečné.

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Naprostý skvost mezi českými seriály, kde pánové Horníček a Sovák sehráli nezapomenutelné dou majitelů knížek, ale pozor z obrázky!!!!! :D .Doufám, že mladší generaci neodradí, že je seriál černobílý a zamiluje si ho jako já.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Kam se hrabou přátelé!!! Ale nechci být příliš ukvapený, kéž si udrží stejnou úroveň tolik seríí jako právě oni!Držím palce.