Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (821)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Já fantasmagorismy rád, tuze rád. A tohle... "UTNOUT HLAVU!!" ...byla plejáda postav a postaviček a krutopřísnýho "OJ, NÁDHERŇAJS!" futrováku!

plakát

Princ a pruďas (2011) 

"VAŠE VÝSOSTI! OMLOUVÁM SE ZA SVOU ZRADU. NAŠE VÝPRAVA NYNÍ JEDNOU JEST!" "JESTLI JE TVOJE VAGÍNA PODOBNÁ MÉ RUCE, NEBUDE PROBLÉM!" "NA ŠUKÁNÍ!!" Bylo to heroické, bylo to úchylné, Natálka tomu dodala kulervoucí sexepíl a byla to bžunda!!!

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Pohádka to nebyla, co si budeme poudat. Lhát se má je jednou v roce, třeba 1. DUBNA 😁, ale taková veselohra, to jo, to bych bral!

plakát

O léčivé vodě (2020) (TV film) odpad!

Nějak mi to neprošlo přes stisknutý čelisti.

plakát

Hodinářův učeň (2019) odpad!

Tohle neyla pohádka, tohle byl zas hlubokomyslnej rádoby výplod. Nedokážu pochopitw, že se prostě čeští tvůrci nedokáží poučit z chyb minulých. Nová pohádka? Ano, na Štědrý večer to byla POHÁDKA. Toto tuším běželo i v kinech. Tak se přiznejte, kdo jste za tohle cosi platili 😁 chtěl jsem dát alespoň jednuw hvězdu za Plodkovou, ale ani prd!!!

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

KONEČNĚ!! Konečně štědrovečerní pohádka, která byla milá, nenaplněná psycho hloubkou a trapností minulých let. Anděl Páně byla po dlouhé době vyjímka a tato se k nim řadí také. Krásný vizuál, trhlá naivní Denička i ostatní postavy super. Sympatická princezna, prostě standard pohádky, který nemůže nikoho urazit. I když se prý pár zlých jazyků našlo By mě zajímalo, co by si tak představovali.

plakát

Slzy slunce (2003) 

Nebálo se to ničeho, smrti děti, řezání kojících prsou... Dělo/děje se to? Podceňovaný film, dle hodnocení! Když jsem narazil na nadhocený ubohosti jako třeba trapný Dunkerk nebo ta stupidita Na život a na smrt, kde sealsové byli ukázaní jako nezničitelní supermani oproti ostatním, kteří byli vykresleni jako naprostí nýmandi. Tohle mělo srdce, tohle slunce ronilo slzy, protože Bůh se z Afriky vytratil! A k tomu výborný hudební doprovod!

plakát

Vlci (2006) 

Hodně slabá jednohubka...