Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (821)

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Takový to, když víte že je to blbina, ale nějakým způsobem vás to baví, k tomu styl čím nindžů na jednom fleku zabiješ, tím víc se jich tam odkudsi vynoří. No a pak nějaký ty efektní fakty, přehršle divně stříkající krve a trochu gore a je to...

plakát

Zabiják proti své vůli (2019) 

Docela zábavná jízda, kde muška byla přesná anebo úplně mimo, když se to zrovna hodilo. Ale přimontovaný kvéry k pazourům, župan a dinosauří bačkory, dokonce i Radcliffe pobavil.

plakát

Smrtelná aliance (2013) 

Žán Klód Fan Dám v roli vyšinutého klauna, co nemilosrdně vraždí na počkání, káže u toho o životním prostředí, je spjatý s přírodou a po stromech šplhá líp než kdejaký drevokocúr! Ale když má zabít, aby úspěšně dokončil svůj úkol, sebere kabelu a zdrhá. No takovej ten klasickej emerickej wot'd'fak moument, u kterýho se musíte řechtat. No a pak je tam bévalé vojáček co furt dostává na budku, srdíčko své drahé nedostane protože.... A je konec.

plakát

Pád anděla (2019) 

Alespoň jednu hvězdu za to, že tam nebylo tolik toho emerickýho odpornýho patosu! A za úsměvnej konec.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) odpad!

Nabubřelá hovadina, plná otravných a naprosto zbytečných zpomalovaček. Stylem to asi nejvíc vykrádá 300: Bitvu u Thermopyl. U toho, jak se tam bžodají a mlátí a je tam naprosté minimum minima krve, to se musíte pousmát.

plakát

Dračí srdce: Pomsta (2020) 

Tak nějak dětinsky vyprávěný film do videotéky. Ale na druhou stranu, bylo to něco jinýho než Dračí Srdce: Boj o trůn a musím uznat, že to bylo o hodně lepší.

plakát

Dračí srdce: Boj o trůn (2017) 

Přímočaré, s nijak neuchvacujícím dějem, a to vykrádání konce prvního Dračího Srdce a pointy draka bylo vyloženě trapný.

plakát

Blíženec (2019) 

Nikterak záživná akčňárna s pár dobrýma fajtama (no teda jedním, když se naháněli na motorkách) jinak tam nebylo nic, nad čím si sednete na zadek, leda by jste se spokojili, že se z vraha stane vysokoškolák.

plakát

Temné zločiny (2016) odpad!

Divný krimipříběh vyprávěný téměř bez posloupnosti a důrazem na vyšetřování. Carrey absolutně nepřesvědčivě ztvárnil svou posedlost, vůbec se na to nehodil.

plakát

Zabití posvátného jelena (2017) odpad!

Jestli bylo účelem hrát bez emocí, tak se to naprosto minulo účinkem. Vlastně aspoň ten Farrell tam nějaký projevil, když se rozčílil a hledal chlupy z pysků panny a když připoutal k židli toho kluka. Že anesteziologovi stačí k naprášení kamaráda jen to, aby mu Kidmanová vyhonila péro bylo k pousmání. Ale jinak to bylo strašný, na to, že se to točilo kolem dětí. Pointou příběhu byla msta kluka, který si to chtěl vyřídit s kardiochirurgem,  který mu měl údajně zabít tátu. Ale jak dokázal to, co se dětem jeho soka stalo, to jsem nějak nepochytil. Droga, jed, hypnóza?? A ten konec, to zabil úplně, jakože vážně beztrestně, jenom tak??