Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (56)

plakát

Ach, ten můj šéf! (2009) (TV film) 

Klasická béčkovina co pouští naše komerční televize,když už je to v Německu okoukané. Nejsem proti...je to oddychovka. V podstatě záměr je ze života pohledná sekretářka(tahle je navíc chytrá) a šéf se do sebe zakoukají. Je to sice otřepané,ale blízké realitě a kouká se na to dobře jako únik ze života. 3 hvězdy:1 za Henriettu a druhá za děj. Třetí aby to nezapadlo úplně do podprůměru.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Co tím sakra chtěl básník říci ?? Nejspíš jsem nepochopil pointu...malinká Amélie jako Marie Terezie zachraňuje Willyho a celý svět zřejmě :) Mé přesvědčení,že láska je pro chudé lidi trvá a jestli toto budu číst za 5 let,tak jsem zvědav jestli změním názor...

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) 

FRANZ to bere jako,když jde ráno v 9 trénovat Spartičku a bere to jako profík. Tady jsou jen vesnický kloučci a jedinej účel těchto pralesních lig od divizí počínaje třídama konče je pouze to jít po zápase na pivo ! Stejně jako jdou profíci z LA Ligy za luxusníma kurv.i.čkama,tak kloučci jdou po zápase Horní proti Dolní na pivko do místní knajpy. Takže účel nulovej jen vidět Franze zblízka :)

plakát

A proč já? (2005) 

Béčková komedie s předvídatelným koncem...

plakát

Bugsy (1991) 

Rozpoznat potenciál pouště to už chce ideu a nebo štěstí....Veliká škoda,že se Siegel nedoložil toho jaké se z toho stalo impérium,ale bohužel praktiky mafie si nevybírají. A udělal chybu,že nechal byznys řídit konkubíně to jest vždy nejhorší alternativa!

plakát

Buly (1992) (pořad) 

Na Česko asi nejsledovanější sportovní pořad,ale je to jen Extraliga. Takže pro fanoušky plecháren a pro toho,kdo nemá rád show NHL :) Takže pouze průměr,ale když to srovnám s přenosem florbalu,házené,futsalu nebo jiného paskvilu,tak je to to nej v ČT 4 SPORT. Skoro na každej zápas si vsázím co je v TV,tak se alespoň u tohoto průměrného pořadu tolik nenudím. Sázka pochopitelně musí být 1000 Kč a více na match aby to mělo význam vůbec sledovat.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Novotný jestli to na nás nenahrál...o čemž pochybuji,tak je ve své podstatě velmi inteligentní člověk ! Ví co dělá a proč to dělá! Z bulváru jako takového mi bylo vždy na blití,ale hloupé české ovečky ho žerou a ne jen ,,čecháčci´´,ale i jiné národy. Novotný si jde za svým a je mu jedno za jakou cenu a koneckonců si myslím,že by si takhle šel za svým i v jiném oboru kdyby ho dělal...Šlechtí ho to,že nám ukázal jak to v téhle branži chodí a bez skurpulí nám nastínil,že nám vlastně kecá :) Ta holka Olga nevím co tam vůbec dělá...tu bych vyrazil hned být šéfem...možná se na ní občas dá kouknout,ale jen do té doby než bych jí párkrát nepře.fiknul . Tečku tomu zasadil při těch pohovorech ....Za mě 9/10.