Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (56)

plakát

Legenda 17 (2013) 

Nádherné! Sice to píši v euforii(5 minut po shlédnutí),ale tento film je natočen naprosto dokonale...vykresluje Charlamova sice jako nejlepšího hokejistu světa (na Wayna nejspíš neměl),ale nelze se tomu divit,když je to ruský film ještě k tomu,když Wayne je Kanaďan. Věděl jsem,že ,,sborná´´ měla takový dril,ale už jsem nevěděl,že Tarasov používal až tak drsné metody...zapomněli tu akorát na to jak hráči za sebou tahají pneumatiky v gulagách. Charlamov je zde vykreslen jako člověk,který nemá ani jednu chybu což nemohu soudit,ale nejspíš tomu tak bylo,že byl opravdu takový jakého ho popsali. Je zde krásné spojení lidské touhy,povahy a hokeje... Charlamov by určitě měl na NHL jen škoda,že tam nikdy nešel...nejspíš z vlastenectví a k té historce,když mu v restauraci skaut NHL a nabídl mu 1 000 000 US dolar jde pouze říci,je to FRAJER. Tolik peněz nebrali ani ty největší hvězdy NHL jako byl Phil Esposito,který po něm v Super Seriess hodně šel. Už je to,že je jako jediný hráč,který nikdy nehrál v NHL spolu s Treťjakem v HHOF v Torontu o něčem svědčí. Škoda,že to tehdejší režim neumožňoval vynikal by jako Ovečkin nebo Malkin v dnešní době...je to veliká škoda!! Ale i tak je CHARLAMOV veliká legenda světového hokeje!!

plakát

Ovečkin versus Crosby (2013) (TV film) 

Sid Crosby jako klidný hráč a Alex jako extravagantní evropan. Je pravda,že Sidney tím hokejem žije...Alex je taky hodně dobrej,ale na Sida nejspíš mít nikdy nebude. Tento dokument je sice natočen na rok 2010,ale dnes o 4 roky později víme,že Kanada vyhrála jak OH ve Vancouveru,tak v Soši 2014. U obou triumfů byl Crosby.

plakát

Sexy výzva (2013) (pořad) 

Simonka je šikulka :)

plakát

neohroŽENY (2012) (seriál) odpad!

Nerozumim podstatě věci co tím chtějí říci ! :D

plakát

The Hike (2011) 

Vcelku bezduchý béčkový horor...Jedna hvězda za ten ,,skoro´´děj a druhá za Barunku,která je zde opět sexy v sukýnce,ale jak jinak je zabita jako první a tak si jí moc neužijeme...kdyby hrála tak dobře jako je krásná,tak by ty filmy byly hned o něco lepší :)