Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller
  • Sci-Fi

Recenze (41)

plakát

Thanatomorphose (2012) 

Pro mě perfektní metafora, zobrazení stavu deprese, vnitřního umírání osobnosti a rozkladu člověka zaživa. Doslova i obrazně... hlavně obrazně. Pokud k tomu nebudete přistupovat (jen) jako k laciné sračce, co se snaží bez příběhu šokovat diváka, máte v podstatě zfilmovanou odpověď na otázku, jak se depresivní člověk vlastně cítí a co zažívá.

plakát

Contracted: Phase II (2015) 

Pro mě stále slabší než jednička, ale... překvapuje mě, že tu nikdo nezmínil závěrečnou, potitulkovou scénu, která jednak poměrně slušně hýbe s příběhem (prvního dílu) a dodává tomu všemu šmrnc i další rozměr.

plakát

Boarding School (2018) 

Hm, tak já nevím. Je to rozvleklé. Navíc mě celou dobu zajímalo mnohem víc to, co se dělo na půdě, než ve škole.

plakát

The Ninth Passenger (2018) odpad!

Nemůžu hodnotit jinak, protože je to kravina s velkým "K" a další zbytečný film. Nutno ale podotknout, že na rozdíl od ostatních podobných škvárů, na tohle se celkem dobře koukalo, místy to byla sranda a líbil se mi konec. No, ale je to vážně strašný...

plakát

Channel Zero (2016) (seriál) 

Příjemné překvapení. Nečekala jsem nic a dostala hodně, včetně Oliviera de Sagazan v první sérii ❤️ Tady jako není co řešit.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Kdyby se vás náhodou někdy pokoušel sežrat pes v dodávce, rozhodně na něj nemluvte, ani nezkoušejte náhodné povely. Bohatě totiž stačí vyděšeně hekat a koulet očima. A tak je to v tomhle film se vším, logika někam utekla. Ta jedna hvězda je za Jodelle.

plakát

Děsivé dědictví (2018) odpad!

Nevěřím, že tohle někdo vážně považuje za horor roku a navíc s přesahem. Taková krávovina, která si od začátku hraje na něco víc. Ještě tak v půlce jsem byla rozhodnutá dát aspoň za dusnou atmosféru a obsazení, dvě slabé hvězdy, ale po tom směšném konci to házím rovnou do odpadu. Čekání na tenhle film a skládání děje z náznaků ukázek, bylo mnohem výživnější, než samotný finální počin.

plakát

Skryté zlo (2018) odpad!

Aha. Záporák, co neudělá ani jednu chybu a navíc se chová jako Děd Vševěd křížený se Supermanem a Jamesem Bondem. Proti němu dva až tři slabomyslní imbecilové a tlupa neschopných policajtů. Tohle nechcete vidět. Íhahá.