Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (311)

plakát

Dračák 2 - Nová úroveň (2017) (amatérský film) 

Příjemně mě překvapil celkový posun od prvního dílu. Navíc se zapracovalo i na scénáři a už se dá mluvit o plnohodnotné zápletce, která navíc nedělá z diváků blbce. Navíc jsem první kdo komentuje.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Kdyby to mělo být víc reálnější, asi by to byl dokument. Skvělý nápad a fungující dialogy. Akorát na to musíte jít bez očekávání a fakt vás to překvapí. Až na ten konec, tam mi přišlo, že to je nějaké useknuté, nedokončené správně. Ale jinak bomba, že něco takového vzniklo.

plakát

Laputa: Nebeský zámek (1986) 

Hudba, příběh, atmosféra tajemna a epické pozadí celého filmu je naprosto dokonalé. Asi nejlepší Mijazaki.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Dobré, tedy za tři. Ono to nikdy není lehké obzvláště po takové době a bohužel uplynulý čas je na ústřední dvojici vidět. A že jsou pánové Dvořák a Trojan na plátně prakticky pořád je to co film zachraňuje. Defilé herců v rolích svatých s trapnými vtipy a scénkami, které jen zdržují od hlavního příběhu, ale hlavně jsou úplně zbytečné. Až se mi to ani nechce psát. Hlavní zápletka skončí ve třičtvrtině filmu, nastavovaná voda je už úplně o ničem. A když na konci zazpívá nejen "svatá" slavice Bílá, ale po ní i "blahořečený" slavík Gott, byl jsem rád, že z kina stejně odcházím. Jen jedno ještě zmíním. Jsem jediný, kdo si spojil podprahovou zprávu, že Michal Horáček je opravdu "svatý", tak co s tím uděláme?

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Pokud se vám stane, že těsně před promítáním ztratíte peněženku, takže během celého filmu stále myslíte na ty všechny problémy, které s tím budete zítra mít, vylezete z kina a jste nadšeni z toho co jste viděli i přesto, že jste si film vlastně neužili ani na 80%, pak to znamená, že jste viděli něco úžasného. TO je Rogue One. Lítost a nadšení z toho, že nebude další pokračování (prequel nikdy nevíš=). Prostě tohle se povedlo.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Jako je tam ten potenciál. Zápletka má reálný rozsah epizodky do animovaného seriálu, ale tvůrci museli představit celý ansámbl a tak to pěkně natáhli. Naštěstí neudělali chybu v kástingu a věnovali dost prostoru těm nejlepším hercům a jejich postavám. Díky tomu se opravdu můžeme těšit na další pokračování jejich dobrodružství. BTW hudba mi vůbec nevadila, naopak, některé songy jsou úchvatné. Tak uvidíme co dál.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Opravdu tohle dělali češi? V České televizi? Věděli jste o tom? Proč mi nikdo nic neřekl?

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

Jak já doufám, že ta čtvrtá epizoda byla jen epizodka a nějak se to spraví. Ale nevím nevím, mám ten pocit, že to půjde do kytek.

plakát

Creed (2015) 

Říkám si, jaké to muselo být pro Slye, když stál nahoře na těch schodech a díval se na svůj život, zda si vzpomněl, jak tam stál poprvé a Mickey, trenér v jeho letech ho připravoval na první zápas s Appollem. Ups nějak se mi to pomíchalo, ale divit se nemůžete. Je, byla a bude to jeho životní role a mě nezbývá, než mu za ni poděkovat. Creed 2 vs Son of Dragoooo!

plakát

Preacher (2016) (seriál) 

Už je to dávno co jsem četl komiks, ale tohle vypadá hodně dobře. Tak uvidíme. Škoda jen, že Tulip není blond, jinak casting myslím na jedničku. Pro mě zatím nástupce Dextera!