Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Jsem nadšený, rozhovor ve formě 100  a 1 pořad pana Soukupa je prostě boží. To tu přesně chybělo, doufám, že ještě přitlačí, rozhodně tu je prostor a témata.  Neuvěřitelné, satira a suchý humor v televizi? Tak to jsem fakt nečekal.

plakát

Chata na prodej (2018) 

David Vávra je úžasný, vysloveně hltáte záběr kde hraj, velmi přesvědčivě hraje si s intonací hlasu. Jednoznačně on film posouvá kvalitativně dále. Čeho jsem se od poloviny filmu bál je jestli se tvůrcům podaří nějak vyřešit konec. Tam vidím velký problém filmu, přiběh je tak jednoduchý , že když konec vyústí do ztracena tak vlastně je to jen plácnutí do vody. A to se právě stalo velká škoda. Tak, že zůstává dobré herecké výkony a situační humor za to 3 hvězdy jsou tak akorát.

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Raluca předchozí film Viktory, bych řekl, že je výrazně lepší. V podstatě je to běžný televizní film poměrně dost rozvleklí a od nedělní produkce ČT před pěti lety se liší jen vietnamkou v hlavní roli. Sapa je vykreslena jako ChinaTown někde v L.A. budiž je to klišé, nadsázka a nic většího tu asi nemáme. O to více bych čekal, že bude propracovanější zápletka. A to se bohužel neděje. Je to obyčejný nudný příběh, kdy si říkáte už aby ten záběr skončil a šli jsme dál, no a pak přijde konec. David Novotný se nepředvádí ale také mu nevěříte toho drsného policistu, Ha Thanh Špetlíková asi hraje jak nejlépe umí, ale je to stále seriálové hraní ala soupopera. Co mi vysloveně vadilo byl zvuk. Prostě některým dialogům nebylo rozumět to se mi už v kině dlouho nestalo.

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

Myslel jsem, že trapnost a blbost filmu Dukátová skála (stejný režiser) se nedá už překonat. Bral jsem to jako dno české kinematografie, kde se pohybuje neumětel bez filmového vzdělání Novák a nadšený amatér Magnusek. Magnusek se ale poučil a v jeho práci je vidět posun a to že roste. Učí se na chybách a jeho poslední film, z pohledu ostatních stále není zázrak, ale proti jeho začátkům je vidět obrovský posun. Novák, ale vsadil na kvantitu tak nás během 6 měsíců vypustil hned 3 svá díla.To třeba Svěrák je úplný looser ten dělá film 4 a více let, asi to neumí. Novák do nás tedy napral třetí fil zlatý hřeb letošní sezóny a aby to byla úplná tutovka tak si napsal i scénář. Předvedl že dno může být ještě hlouběji. Že film může být sestřihán jak je libo, čistě náhodně, že děj nemusí dávat smysl a vtip je průjem a blitky.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Svoboda - Bystroň začíná být dost šílená kombinace. Pamatuji si Svobodu, ještě z divadla a měl jsem pocit, že má talent ale poslední 3 filmy jedna katastrofa za druhou. Chudák Holubová kterou si zjevně oblíbil a tahá ji z jedné sra...ky do druhé. Tohle ani scénaristicky nemá parametry tvořit filmový příběh to jsou Bakaláří po dvaceti letech nastavený a rozředění. Jedna hvězda z úcty k paní Holubové.

plakát

Pepa (2018) odpad!

A to je co? K tomuhle filmu se nedá napsat komentář, to totiž není film. Škoda, že režisér je nějaký Novák být to Japonec do minuty po premiéře by spáchal obřadně sepuku!

plakát

Deník strojvůdce (2016) 

Příjemná oddechovka, která pobaví. Je to komedie tak akorát, nepadá to do takových balkánských absurdit jako Kosturica, ale jede si to po svém s velmi příjemným komediálním nadhledem. Prostě a jednoduše, chytrá vtipná zábava a tak to má být...... rozhovor na mostě je megabomba :) :)

plakát

Manžel na hodinu (2016) 

Včera těsně před kinem jsem si přečetl recenzi, ale říkal jsem si, "ale co je tam přeci Bolek,Novotný, Norrisová to nebude tak blbý". Zhruba od první čtvrtiny jsem se vysloveně cítil trapně za herce, oni namají co hrát, to nemá scénář, to nemá režii vtipy jsou jen v náznacích a nebo obšlehlé z jedničky. Dialogy kdy si chcete zacpat uši, jak z nich trčí chtěný vtip. A na závěr písnička z jedničky, ale úplně stejná naprosto beze změny prostě sebraná z prvniho dílu a vražená tam se stejným aranžmá prostě, už nechtěli dát víc peněz na hudbu.Divákovi stačí ta původní. A u titulků mi došlo, že to je vlastně fejk. Proto se to nemenuje Hodinový manžel 2 je to fejk Hodinového manžela prostě takovej ABIDAS.

plakát

Nepoučitelní (2013) 

Pro mě překvapení, dobře postavený scénář který ctí herce. Jenifer funguje velmi dobře pro mě až skoro překvapivě dobře na její roli. Moc dobré.