Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (867)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Myslím, že to začalo více než dobře. 1. díl 2. série předčil má očekávání, jestli bude podobný trend jako u 1. sérky, máme se na co těšit. :) ...Tys byl takovej šikovnej, tak co děláš tady?

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Zbytecnej dil, kterej by Prusa ve vrcholny tvurci forme dal na 10 strihu ve dvouminutovy sekvenci a jelo by se dal. Skoda, herci tradicne skveli, ale nemaji co hrat a nacasovat vtipne naprosto predvidave pointy muze byt i ubijejici. Prvni dil velmi navnadil, drzim pesti na priste.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Lada Lazarová (2024) (epizoda) 

Ja vedel, ze to tam je. Schovavali si to mozna az moc. Tech 5 je spis z nadseni, ale za odvahu do toho v nasich podminkach jit je v poslednim dile posilam a prosim druhou serii!

plakát

31. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2023 (2024) (pořad) 

Totalni fail s nejlepsim filmem, parad i Eben a odsypani predavek. Famoz i uvod a solidni zaver. Bohuzel zbytecnE dlouha lecba traumat Pani umelkyne i rezsierky, ktera ve finale vice nez nalehave pusobila nemistne a trapne. Jak se da vse vystihnout trefne a par vetach ukazalo nemalo kolegu.

plakát

Bod obnovy (2023) 

České sci-fi. Ikarie XB-1 a pak.... Bod obnovy! Tleskám, plesám, raduji se. Tvůrci mají nakoukáno, občasné citace, inspirace, kolerace jdou jenom k duhu. Díky moc ta tuhle práci a díky moc tohle české skvělé vědeckofantastické zjevení. Není zdaleka bez much a úsměvných klišé, ale nemusíme na něj uplatňovat dvojí metr. Na hlavní hrdinku se dobře kouká, i se dobře poslouchá, vychytávky, triky, nápady, scenérie jsou vyloženě radost, akční sekvence obstojné a napínavé. Podpořme náš Restore point.

plakát

České chaty snů (2023) (pořad) odpad!

Jestli si na to kluci z Norska fakt nedali registracni znacku a temhle 3 zoufalcum nehrozi zaloba, je to jeste smutnejsi. Moc jsem tomu chtel dat aspon hvezdicku, ale nejde to. Kdyz pomineme skoro uplne vsechno, tak hudebni dramaturg vikendoveho Radiozurnalu by toho mistniho vykostil i po slepu a po hluchu pri random vyberu.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 5 (2023) (epizoda) 

Ve čtvrtém dílu se už blýskalo na lepší časy a pětka to rozjela naplno. Scéna na benzínce dosavadní vrchol série, je tak dál, prosím!