Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (8)

Kill Kane

Kill Kane (2016)

Učitel Ray Brooks (Vinnie Jones) se stane nechtěným svědkem vyřizování účtů uvnitř gangu. Rayův svět se zhroutí poté, co mu členové gangu vyvraždí celou rodinu před jeho očima. Ray je také postřelen. I když je gangem pokládán za mrtvého, probouzí se, sice těžce raněný, ale živý v nemocnici a jeho jedinou touhou je pomsta jeho rodiny.

Diablo

Diablo (2015)

Několik let po konci občanské války vybíhá mladý válečný veterán Jackson (Scott Eastwood) ze své hořící farmy a už může jen bezmocně sledovat, jak banda mexických desperátů unáší jeho manželku Alexsandru (Camilla Belle). Přestože se celá země hemží zabijáky, lupiči a indiány, vydává se Jackson na cestu po stopách únosců, aby zachránil svoji manželku. Postupně se však ukazuje, proč Jacksonova přezdívka z války zněla právě Diablo.

Death Valley

Death Valley (2015)

Dvě zdánlivě nesourodé dvojice uhánějící vstříc naplánované svatbě v Las Vegas bujaře slaví a popíjejí už v autě. Billy (Lochlyn Munro) ale zvolí zkratku přes poušť. Po pár ujetých mílích liduprázdnou krajinou na ně z ničeho nic zaútočí neznámá polonahá žena, kterou však, snad i nechtěně, srazí a usmrtí. Je tato žena opravdu neznámá? A jsou oba páry tak zdánlivě nesourodé, jak se na první pohled zdálo?

Berkshire County

Berkshire County (2014)

Kylie Winters (Alysa King) se po ne úplně vydařeném večírku stává terčem nevybíravé šikany svých spolužáků. A navíc jí její matka domluví na Halloweenský večer hlídání dvou malých dětí. Alysa z toho nadšená není, ale bere to jako šanci uniknout urážkám a šikaně. Sympaticky vyhlížející pár provede Alysu svým obrovským domem a odjíždí na večírek. Alysa zůstává v domě sama jen s dvěma dětmi, když v tom zazvoní na dveře koledníci. Nastává hra na kočku a myš, kde jak si Alysa brzo uvědomí, právě ona je tou myší.

Hidden

Hidden (2015)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku?

Bloodsucking Bastards

Bloodsucking Bastards (2015)

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt.

Sweet Home

Sweet Home (2015)

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy.

Appetites

Appetites (2015)

Daisy je typická americká holka od vedle, hladovějící po pravé lásce a s chutí vraždit. Jednoho dne potká Daisy muže svých snů, aby záhy zjistila, že jeho vlastní touha zabíjet z ní možná udělá jeho příští oběť.

Reklama