Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Tady snad nebyl nikdo ve své kůži. Jen snad konečně se dočkal pomsty Clegan s bratrem. Jon stále měl růžové brýle. Arya se moc nepředvedla, což mě zklamalo nejvíc.Tyrion změknul. A nejtrapnější byla Cersey(čekala jsem ji drsnější) s bratříčkem.

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Pohádka o pekelném mariáši, čertech a pekle. Nepatří mezi moje oblíbené, ale jednou za čas se ráda podívám, líbí se mi obrázky od Josefa Lady.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

"BEJBY NEBUDE SEDĚT V KOUTĚ!!!" A od té chvíle ani nedýchám :-D

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

Viděla jsem to dvakrát a potřetí už nechci, nechytlo mě to, herci jsou mi protivní, vůbec se k sobě nehodí, neladí jim to a ani Patrick to nezachránil, spíš naopak, když se tam objevil, měla jsem záchvat smíchu :-D

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Příjemná, pohodová, hudební, romantická komedie, u které si příjemně odpočinete :-) a že ten Hugh Grant krásně kroutí prdelkou, co? :-*

plakát

Hunger Games (2012) 

Scénář je zas o něčem jiném, co tu ještě nebylo a filmy tohoto stylu se mě líbí. Hraje tam skromná, silná hrdinka se srdcem na správném místě a která to umí roztočit s lukem. Najdeme zde lásku, boj, napětí, slzy, ale hlavně boj o přežití.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Tak toto bylo pro mě hodně velké zklamání. Hodina a půl se nic nedělo a když už se začalo něco dít - Katniss se rozhodne s partičkou najít a zabít prezidenta, tak jsem očekávala velkolepý boj, akci jako hrom a ono zase nic. Tady nejde o to, kdo byl nakonec ten viník všeho zlého, ale jak toto ukončili.

plakát

Husí kůže (2015) 

Pěkná pohádková fantasy komedie s postavičkama z knížek jednoho autora. Rozhodně vtipné, originální a postavičky roztomilé.

plakát

Hvězdná párty (2016) (pořad) odpad!

Dokážu si představit si hrát tyto hry na domácí párty s přáteli...ale abych to dávala do televize a dělala takovou obr reklamu jako bomba pořad a co ten trapný jekot v povzdálí a předstírané podnapilství účastníků a o kašparovi panu Rychlém ani nemluvím.

plakát

Chained (2012) odpad!

Ten film se tááák táhl...osobně bych to zažít nechtěla, pro kluka strašný muka a slizkej úchyl byl fakt hnusnej, ke konci už to začalo mít zajímavý zvrat, který skončil nevyřešený a nedoladěný. Ve skutečnosti by to asi proběhlo úplně jinak...