Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Pasažéři (2016) 

Romantické scifidrámo, kdy si říkám, reagovala bych stejně jako hlavní hrdina??? Napínavé je to od začátku, bavilo mě to moc .Druhá polovina filmu je romantika jako blázen, pro ženský jak dělaná a konec kýčovitý, což se dalo očekávat...ale celkově povedený film.

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Krásná fantasy pohádka. Dvě sestry královny s odlišným charakterem spolu vládnou, pak s neštěstím jedné z nich se stane zlom celého příběhu a nevíte která je víc zákeřnější. Láska je opět mocná a vítězí nad zlem.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Nejdříve jsem chtěla dát průměr, ale konec mě dost překvapil a tak musím dát víc. Dřívější léčba bláznů byla šokující a dost pro mě nepochopitelná. A proto mi byla sympatičtější volná a svobodná léčba, hodně riskatní, ale osvobozující. Tady nevíte komu věřit a proto závěr filmu kdekoho i dost překvapí...

plakát

Americký sniper (2014) 

Pohled ze života jednoho válečného hrdiny a jeho vývoj od dětství až do jeho konce...drama, napětí, akce, ale také láska, přátelství a vlastenectví.

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) 

Šéf Horatio s nakloněnou hlavou a s upřímným pohledem má vždy poslední slovo, líbí se mi jeho empatické chování a jeho tým jak se skvěle doplňují a k tomu hudba je taky super. Rozhodně lepší než Vegas.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Děsivý příběh až neuvěřitelně přirozeně nahraný, až bych věřila, že je to skutečný. "Posedlí" démonem byly hrůzostrašní. Lekačky a hra se světlem strašidelné. Vymítání démona od sympatického kněze fakt brutus.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Mile mě film překvapil, námět super, efekty úžasné. Jsou zde vlkodlaci, upíři, démoni a novinka - Lovci stínů, Bavilo mě to, rozhodně lepší než Stmívání.

plakát

Gran Torino (2008) 

Vadil mi, jak byl Walt stále nasraný, ale jeho sprostý slovník mě zas tak nevadil, to se tady hodilo.Skvělý drama o rasismu , přátelství a poznání jiné kultury, o šikaně a gangu a hlavně o lásce . Pochopíte, když uvidíte.

plakát

Most špiónů (2015) 

Jen Tom Hanks se na tyto role hodí nejvíce a role právníka mu zde fakt sedla. Fandila jsem mu, aby to, v čem pevně věřil jen on sám a nikdo jiný, vyšlo. Steven Spielberg opět nezklamal. Závěr filmu se zakončí dokonalou hudbou.