Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

K tomu se ani nebudu vyjadřovat.

plakát

Lovci duchů - Série 12 (2016) (série) 

Po třech nic moc sérií, kdy jsem si říkala, že se nic moc neděje, tak se to konečně rozjelo. Britové jsou nesympatičtí jak pr... a satanův syn je prima😁

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Krásná fantasy pohádka. Dvě sestry královny s odlišným charakterem spolu vládnou, pak s neštěstím jedné z nich se stane zlom celého příběhu a nevíte která je víc zákeřnější. Láska je opět mocná a vítězí nad zlem.

plakát

Neon Demon (2016) 

* za skvělou hudbu. Proč tento zdlouhavý a nudný film je horor????? Napadá mě jen to, aby divák u toho vydržel s myšlenkou , že se něco bude konečně dít a sakra....ono se nic nedělo.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Podobný námět filmu Nedotknutelní... musím podotknout, že tu jde jen o romantiku a snaha o sblížení pacienta s rádoby ošetrovatelkou. Je zde opomíjené, že péče o ležáka je mnohem náročnější a složitější než je zde ukázáno. Film Nedotknutelní na to velmi dobře poukázal a tudíž mě film nezaujal

plakát

Obr Dobr (2016) 

Celkem povedený a milý příběh silného přátelství mezi obrem a dívkou a o splnění snů.  Zklamaní přišlo ve chvíli, kdy mělo dojít k zásadnímu boji mezi obry. Vše bylo do detailu propracované a ve finále boj v minutě vyřízený.

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Napoprvé mě to nezaujalo a nedodívalala jsem se. Zato moje dcerka se na to moc ráda dívá a díky ní jsem zjistila, že se mi to vlastně líbí taky. Skvělá úvodní melodie a děj o cílevědomosti.

plakát

Padesát odstínů černé (2016) odpad!

Pár blbých momentů na zasmání tu jsou, ale mě to spíše bylo celé takové trapné až do nebe volající zhovadilost.

plakát

Pád Londýna (2016) 

Klasický akční film s ničím strhujícím, z čeho byste byli doslova paf, ale na charismatického Butlera, který všem vytře prdel a je fakt drsnej, tak na to se dívat můžu.

plakát

Pasažéři (2016) 

Romantické scifidrámo, kdy si říkám, reagovala bych stejně jako hlavní hrdina??? Napínavé je to od začátku, bavilo mě to moc .Druhá polovina filmu je romantika jako blázen, pro ženský jak dělaná a konec kýčovitý, což se dalo očekávat...ale celkově povedený film.