Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Skvělý Vetchý a Úžasná Kostková = dvě hvězdičky. Za mě rozhodně na jedno shlédnutí, očekávala jsem více, velká škoda, námět byl skvělý. Do konce filmu jsem vydržela jen proto, zda během maratónu náhodou neklepne pepka Adamovské🤭

plakát

Black Panther (2018) odpad!

Nepovedená marvelovská scifárna. Během filmu jsem pospávala, lepší než prášek na spaní. Žádný drama, akce, napětí co by mě drželo při vědomí. Chaos všeho možnýho a Black Panter neutkví vůbec v paměti, žádná extra schopnost. Už dost Marvel!!!! Stačí. Díky.

plakát

Děsivé dědictví (2018) odpad!

Kinobox hlásí 10 nejlepších hororů za posl.10 let a druhé místo si zasloužil tento horor a ten přece musím vidět, to dá rozum. První polovinu jsem se nudila, probrala mě rozbitá hlava, pak zas dlouho nic a nakonec mě zaujala šílená matka, že by se něco dělo? Ne, konec to úplně zazdil. Žádné vysvětlení neočekávejte.

plakát

Hotel Mumbai (2018) 

Krutá realita dnešní doby. Nemilosrdný Džihád. Film na jedno shlédnutí.

plakát

Jsem božská (2018) 

Podprůměrná komedie o sebevědomí. Párkrát se zasmějete, ale přišlo mi to víc trapné než vtipné. Bridget Jones je mnohem zábavnější.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Celé se to nepovedlo, ať už to bylo obsazením, zdlouhavým dějem, či hudbou. Nesmrtelná Bohdalka ať se na to už vyprdne. Na Štědrý den bych čekala rozhodně něco jinýho.

plakát

Miss Hanoi (2018) odpad!

Vůbec mě to ničím nezaujalo.

plakát

Nepříčetná (2018) 

Chtě nechtě, v blázinci musí zešílet každý. Dost šílený psycho, ale musíte překousnout nudnou půl hodinku, pak to má grády!

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Průměrná nenáročná pohádka o slepém Martinovi, který se rozhodne hledat princeznu. Pohádek s podobným tématem je vícero a přece je to jiné. Škoda jen, že nebylo více efektů jako na začátku a Vaculík, kdyby více exceloval bylo by to na vyšší úrovni. Oceňuji krásnou přírodu, pozvolný děj a sympatické tváře.

plakát

Příšerky z vesmíru (2018) 

Hodně povedené a vtipné zároveň. Rozhodně se ráda podívám znovu.