Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Když mám chuť na akční film, tak jedině drsňák John McClane (Bruce Willis). Vždy mě faschinuje jeho bílý, propocený a špinavý nátělník, sprosté a vtipné hlášky a jak bosky chodí po skle. . . "Jupikajej, šmejde"

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Film, který by měl vidět každý. Musí zasáhnout i těm největším drsňákům nejen příběhem, humorem, ale i tím, zda je to vůbec možné a reálné. A že je to na základě skutečných událostí mě to dojímá ještě víc. Určitě doporučuji všem.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Ráda se na tuto komedii dívám každý rok během vánočních svátků. Nemám v oblibě moc české filmy, ale tento je výjimka a zaslouží si ji. Nezapomenutelné hlášky a skvělé herecké obsazení. ... "Kdo se ptal na tvůj názor?... A komu tím prospějete?... Maminko, ty nám úplně hoříš... Já, válečný invalida a hekám snad?... Rozkaz zněl jasně...Proletáři všech zemí..":-) Je snad někdo, kdo to ješte neviděl?

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Vřele doporučuji tuto bláznivou komedii. Jen si na ni vzpomenu a mám chuť si ji pustit. Skvělá herecká dvojice - ukecaný blbec Depardieu a tichý, věčně nasraný Reno a hlavně spousta vtipných hlášek. To prostě musíte všichni vidět. "Víš, mám hrozně rád koně.A ty máš oči jako kůň. " Hovnoooooo!!!!! " Nežer to, posereš se!! " Hovnooooo!!!!"

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Netradiční vánoční pohádka nejen pro dospělé, poukazuje že láska je všude kolem nás...skvělé obsazení, super hlášky a ještě lepší vánoční hitovka v podání Billa Nighyho😉 tato komedie se stala mou tradicí každých vánoc.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Poprvé mě to doporučila ségra, že to musím vidět a fakt je to úplně boží, krásný, roztomilý, úžasný, kouzelný, no zkrátka to můžu doporučit i těm, co i animovaný moc nemusí. Bezzubka je ten nejroztomilejší dráček :-*

Penelope

Penelope (2006)

Viděno po 4 a stále nechávám plný počet. Penelope je kouzelná, romantická, vtipná, dojemná pohádka o lásce a sebepoznání. Je to příkladný příběh o tom, že se máme mít rádi takoví, jací jsme. Penelope byla roztomilá i s rypáčkem a nejlepší část pohádky je, když utekla z domu poznat svět.