Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Jsem tak ráda, že druhý díl nezklamal  Obsazení zůstalo skvělé, navíc královna  v podání Veroniky byla skvostná . Hudba byla skvělá. Letos nejhezčí pohádka!

plakát

Nepříčetná (2018) 

Chtě nechtě, v blázinci musí zešílet každý. Dost šílený psycho, ale musíte překousnout nudnou půl hodinku, pak to má grády!

plakát

Vichr (2013) 

Chtěla jsem vypnout, odpočinout si a náhodou si pustila tento film a dost mě mile překvapil. Není to velkofilm, ale oddechovka s  krásnou přírodou a s  dojemným příběhem.

plakát

Peklo s princeznou (2009) 

Velké zklamání. Ani skvělé obsazení nezachranilo to, že jsem se nudila. Děj se táhl a humor jsem taky postrádala.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Dost předvídatelný děj od prvního okamžiku, což kazilo sledováni celé pohádky.

plakát

Sirotčinec (2007) 

Dost povedená duchařina, kdo mě zná, ví, že duchy jsou moje noční můra. A tady spojené se zajímavým příběhem v tajemném domě Sirotčince. Po celou dobu nevite jak se film bude vyvíjet, konec mě nejdříve dostal, ale pak jsem si řekla, proč ne??

plakát

Slova (2012) 

Silný příběh.

plakát

Tajný život mazlíčků 2 (2019) 

Dvojka mě chytla více, jde tu o vytvoření citů a lásky mezi psy a miminka.  Akcí mezi zvířátky tu není nouze, poznáme nové přátelé. A dojemné to bude taky. Dcerka má tento film nejradši.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Nevěřila bych, že mě tito mazlíčci dostanou a budou bavit po celý film. Je to milé, vtipné a i dojemné. Dívám se na to ráda se svou dcerkou.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Princezna mi hned nesedla, musela jsem si spíše na ni zvykat, zato její kamarádka a princ už v pohádce více figurovali. Během zakletí nabrala pohádka pěkný švih. Celou pohádku provázela skvelá hudba a nezapomenutelná píseň.