Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (197)

plakát

Marvels (2023) 

Toxický film, který v západní kultuře utvrzuje nerealistický standard, podle kterého by žena měla být schopná zároveň znovu zažehnout umírající slunce a zároveň být disney princezna na planetě bollywood.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) odpad!

MAGA demonstrace v Númenoru a incel Sauron černopilulkovaný odmítnutím od Chlap-adriel. Nemůžu se dočkat druhé řady, kde tvůrci slibují, že Sauron bude něco mezi Walterem Whitem, Tonym Sopranem, Satanem z Miltonova Ztraceného ráje a Jokerem.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Cate Blanchettová hraje skvěle, ale trochu mi přijde, že nehraje ani tak postavu ve filmu, jako spíš hezčí verzi Judy Davisové, jiné herečky z dřívějších Allenových filmů, kterou byla také radost nesnášet a to např. v Manželích a manželkách, ve filmu Pozor na Harryho nebo v Celebritách.

plakát

Cokoliv (2003) 

Podle hodnotících tady je to jen "modrý" film, ve skutečnosti ale Woody Allen nenatočil nic, co by bylo podobnější Annie Hallové.

plakát

Hollywood v koncích (2002) 

Snížil jsem hodnocení o hvězdičku kvůli tomu, že Woody Allen ve scénáři téhle zhůvěřilosti vymyslel prokleté jméno "Xindl X".

plakát

Automat na lásku (2000) 

Hodně hodně volná adaptace, která z Cizince od Camuse dělá romantické drama a která se nebojí nahoty. Film je z Finska roku 2000, takže všichni vypadají jako z klipu Bomfunk MCs.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Nejkrásnější kamera jakou jsem kdy v TV seriálu viděl.