Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Dan shen nan nu (2011) 

Začátek mi trošku připomněl mistra: Yuanyuan vidí novou milou svého starého milého, po hádce (asi, ještě mi nešly titulky) vyběhne rozčilená z autobusu a před jistou nehodou ji zachrání vlasatý Daniel Wu. Všecho to sleduje Louis Koo ze své řiditelné vzducholodi Karel. Dále se jedná o více méně průměrný, romantikou nabitý milostný trojúhelník. Více méně zajímavá slečna rozhodí hormony dvěma více méně kariérně úspěšným borcům. Po závěrečných titulkách mám smíšené pocity. A více méně jsem to čekala.

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

O písničce Mary had a little lamb už nikdy nemůžu myslet v jiném kontextu. Nejenom nejvtipnější pořad vůbec, je to i skvělý způsob na procvičení angličtiny. A vůbec, Colin, Wayne a Ryan jsou borci.

plakát

Sexmise (1983) 

Je to jediný polský film, který jsem kdy viděla, takže můžu s jistotou říct, že je to ten nejlepší.

plakát

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016) (seriál) 

Jsem po pátý epizodě, naprosto netušim o co jde, ale strašně si to užívám - Pane jo, ale Douglas Adams asi nenapsal nic špatnýho takže...

plakát

Mission: Impossible II (2000) 

Takle, nevím, jestli to je tím, že ostatní díly naprosto žeru, nebo že jsem tenhle viděla jako první, ale nějak se mi dřív líbil víc... je pravda, že je asi nejslabší a několik scén by se klidně dalo vystříhat (třeba ta, jak tam chodí dokola a jenom koukaj). Na druhou stranu je to zase skvělá předehra k dalším dílům.

plakát

Daleko od domova (2016) 

Tak životopis, co jiného dodat, ale myslím, že hodně špatný životopis. Hlavní hrdinka většinu čsu jenom čumí a hraje při tom klavír... ani ta kamera není nic moc...

plakát

Spectre (2015) 

Takovýhle Bond už tu dlouuuho nebyl. Asi nejlepší od doby Conneryho a Moora. Konečně jsem se dočkala konce, na který jsem od začátku Bondovek s Craigem čekala :)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Nečekala jsem od toho příliš, ale ani mě to nijak nepřekvapilo. Výprava hezká, ale části se podobaly spíš až déčkovému filmu... matka na začátku skoro uhnala své milované dceři infarkt, občas světlé chvilky, ale za moc to nestálo...

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Teď si dovolím s většinou nesouhlasit, jelikož jako parodie je to skutečně naprosto dokonalé. Nejsem odborník a film mě musí v první řadě bavit - a taky že jo :)

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Pro mě dost strhující film, na který jsem se chtěla kouknout hlavně kvůli obsazení, ale asi do patnácti minut jsem měla jasno, film na 4. července jako vyšitý!!!