Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (132)

plakát

Batman (2022) 

Přemýšlim z jakého pohledu bude mé hodnocení nejobjektivnější. Z toho prvního, když to budu brát jako superhrdinský film, své hodnocení obhajuji tím že i přesto že to určitě není nejlepší film týkající se hrdinů, určitě je jeden z nejlidštějších. Přece jen si uznejme že člověk víc vnímá reálné dění skrz lidi co to nemají v hlavě v pořádku, mafiány a miliardáře který má peníze na to aby měl neprůstřelnej gear i s autem a všemožnými vymoženostmi, než vesmír, mimozemšťany a celkově věci které se nemůžou stát. Určitě víc budu rozumět záporákovi kterej má motiv člověka, který se může ukázat i na lidech které vnímáme všichni okolo sebe, než šaška z vesmíru co chce snížit populaci aby v galaxii nastavil klid. Takže za mě stoprocentně svět kolem batmana (nejen v tomto filmu, ale kromě výjimek celkově) nejlidštější a nejsympatičtější. Z pohledu druhého jakožto krimi filmu, trochu přetažený létání ze stranu na stranu, některé věci podobné starším filmům typu “sedm” nebo “zodiac”, ale stoprocentně kvalitní záležitost, při které i přes 3 hodiny čistého času, jsem nepomyslel na to že by to bylo zdlouhavé. Takže podtrženo, sečteno tento film stoprocentně splňuje standardy špičkového filmu a vřele ho doporučuji.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Na začátek chci říct, že největším mínusem celého seriálu je hlavní postava. Knihu jsem nečetl, podle zfilmování a povahy některých hlavních postav, si myslim že bude silně zaměřená na feministický názor, který já v životě neakceptuji, díky bohu do seriálu se to až tolik nepřeneslo, kromě pár výjimek v podobě nesnesitelných postav, co si myslí že jsou spasitelé světa a seriál jim k tomu zbytečně dává prostor, aniž by někoho zajímalo že ikdyž prostředí je zcela smyšlené, dovednosti prostých lidí to neumožňují. Každopádně abych nenimral jen do nedostatků, musim říct že velmi originální námět a prostředí a vlastně i politická možnost zrealizování (což je vcelku velmi smutné, díky bohu za demokracii, kde by tohle nikdo ((doufám)) nedovolil) mě fascinuje a postava Sereny Joy Waterfordové mě chytla do fáze, že jsem nad seriálem nezlomil hůl a dokážu překousnout i scény ze kterých běhám naštvaný po pokoji a vymlouvám přítelkyni díru do hlavy o tom jak je to stupidní. Ono vlastně trochu těch emocí při sledování je potřeba, ať jsou pozitivní a nebo negativní.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nestárnoucí klasika a celé moje dětství v jednom snímku. pro mě ani není debata, když někdo nadhodí nejhezčí českou pohádku. a jestli existují lidi co to neuznají, tak je to pro mě velký red flag.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

2.světová válka, která je zajímavější než jak doopravdy byla. Spoustu lidí to rozčarovalo, mě zas očarovalo a v mém srdci to je na 100% nejlepší film z prostředí druhé světové války široko daleko.

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Bezkonkurenční seriál v dnešní době. Zatímco všichni žerou superhrdinský monotoly (neříkám že já ne) má tohle trochu větší grády a nutí to drtit co nejvíc dílů za den aby jste věděli co vše se stane. Nepředvídatelný děj, doplňuje skvělý Cillian Murphy, který si zde zahrál životní roli a jestli o někom můžu říct, že mu role padla přímo na míru, tak je to on jako Thomas Shelby. Reálně si nedokážu představit v jakým paralelním vesmíru by se mi seriál nelíbil a nejsem si jistý, jestli existuje. Srdcová záležitost.

plakát

Joker (2019) 

Žijeme ve společnosti..

plakát

Fighter (2010) 

Tak ze začátku jsem i myslel že to vypnu, ale to kam se to nastupnilo bylo úžasný. Bale ve svý roli skvělej, myslím že oscar za tohle zaslouženej, možná i málo za takovej výkon. Celkově film uměl skvěle hrát na to aby se do toho vžilo a hrálo to na nervy i nám. Zase po dlouhé době film, ze kterého mám fakt dobrej pocit že jsem objevil.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Aspoň vím že až nebudu moct usnout mám si pustit tohle, protože mě nikdy nic nenudilo víc. A to to je horor ke všemu

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Tak tohle... Svět superhrdinů, jak v dnešní době už ohrané a vyždímané téma. Taky jsem si to říkal, dokud jsem neviděl tohle. Tenhle seriál tohle téma vzal úplně z jiného hlediska, než jakýkoliv jeho předchůdce a udělal to tak dokonale, že pro vás jsou superhrdinové ty největší zmrdi co si dokážete představit. Dřív to bylo, že superhrdinové jsou ty ktěří zachraňujou životy a jsou pro lidstvo důležitý, ale nikdy to nikdo nepřebral tak že to pro lidi vůbec není. Hrozně silná věc, se skvělým hereckým obsazením, nečekaným příběhem a se Starlight za kterou bych tomu dal ještě hvězdu navíc kdyby to šlo. A pokud jste unavený ze všech těch klišé Flashů, Daredevilů a všeho možného, tak tohle je přesně pro vás. Big up

plakát

New Police Story (2004) 

Druhý film kvůli kterému jsem tak moc žral Jackieho. Jednoduchá zápletka, ale stejně to baví a baví. Big up