Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (2)

To je tvoje máma?

To je tvoje máma? (2015) (seriál)

Significant Mother je americký komediální seriál, který vysílá stanice The CW. První epizoda byla odvysílána 3. srpna 2015.
Hlavnímu hrdinovi Nateovi (Josh Zuckerman), úspěšnému vlastníkovi krásné restaurace, se obrátí životu vzhůru nohama. Zjistí totiž, že jeho nejlepší kamarád a spolubydlící v jedné osobě Jimmy (Nathaniel Buzolic) chodí s jeho matkou Lydií (Krista Allen). Třešničkou na dortu toho všeho je, když se na scéně objeví Nateův otec (Jonathan Silverman) s tím, že chce svou bývalou ženu získat zpět. Chudák Nate neví, co se sebou, sám už je dlouho zamilovaný do své kamarádky Sam (Emma Fitzpatrick), ale bojí se jí to přiznat.

Stitchers

Stitchers (2015) (seriál)

Stitchers je americký science fiction seriál s kriminálním podtextem. Hlavní hrdinkou je Kirsten. Dívka, která je mladá, krásná, a která trpí vzácným onemocněním – temporální dysplasií. Tato nemoc ovlivňuje její emoce a rozeznání emocí u ostatních lidí. Díky tomuto si jí všimne tajná vládní agentura zabývající se vzpomínkami nedávno zemřelých lidí a Kirsten je pro spolupráci s nimi vynikající exemplář.

Reklama