Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (89)

plakát

Krásná Junie (2008) 

Nepříjemně zvláštně povědomé. Ale krásné.

plakát

Max a maxipříšerky (2009) 

Potřebovala bych slovo nevšednější než "magické", míň patetické než "hluboké" a citlivější než "krásné". All is love. Jen škoda, že jsem to neviděla dřív a tak jak jsem to plánovala. V tu dobu by tam určité momenty fungovaly až absurdně kouzelně.

plakát

Nový svět (2005) 

"Nudné........... Žádná akce, žádné drama........... Neslané nemastné..............Bez nosné příběhové linie........." ??? To jsem zas koukala na něco uplně jiného? Prostě si k těmto a podobným výkřikům představte naprostý opak a to je zhruba můj komentář.

plakát

District 9 (2009) 

Začátek fantastický! První půlka výborná. Ale zbytek s příběhovou linkou už trochu zaostával. Škoda škoda těch pár typicky trapně amerických motivů- zlý voják, který přežije všechno a nakonec se střetne tváří tvář s hrdinou; věty typu- nemůžu tě tu nechat- jdi, mysli na svého syna, apod. Kdyby tohle vynechali, a místo toho film více zesyrověli ve stylu první poloviny (například vjezd do slumu byl naprosto neuvěřitelně intenzivní), dala bych za 5. Ale takhle musím...... ne kašlu na to, stejně musím dát za pět, protože i přes ty chyby se něco takového jen tak nevidí.

plakát

Láska je Láska (2004) (seriál) 

Někdo se tu v komentářích vyjádřil v tom smyslu, že se v tomhle seriálu řeší hovadiny. Já mám naprosto opačný názor. Pro mě je to konečně seriál o něčem. O něčem jiném. A nejenom v tom smyslu, co se první nabízí:-)

plakát

Sex ve městě (2008) 

Vím, že to nebylo dokonalý, ale jak už bylo tisíckrát řečeno- když někoho milujete, tak i s chybama. A já ty holky zbožňuju. Koupila jsem si nový boty, nový šaty, vzala kámošku a vyrazila strávit krásně povrchní dvě a půl hodinky v kině. Jen se smějte cynikové, ale mně bylo po celou dobu prostě báječně...

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Ježiš tohle jsem milovala! A žrala sem to i když to o několik let později opakovali. A chci ještě!

plakát

Monstrum (2008) 

WOW! Taky sem se sice ze začátku trochu lekla, ale od prvního výbuchu už to jelo. Jen by mě teda zajímalo, jak monstrum způsobí výbuch- že něco zboří, to je jasný, ale jak to odpálí? No nic, to bylo jen malý rejpnutí do jinak perfektní podívaný. A potěšilo mě, že to nedopadlo tradičními přeživšími a obšírnými vysvětleními. A monstrum? Paráda- z takhle stavěnejch věcí mám strach už od malička. A že ho tam bylo málo? Mně to teda dokonale stačilo, možná bych i oželela ten velkej detail ke konci- byl to sice hnusák, ale už ne tak tajemnej... Jo a ještě maličkost- nepředstavovali ste si hlavu sochy svobody větší? Já teda jo

Ovládací panel
5 bodů