Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 620)

plakát

Chladna zrána (1983) (TV film) 

Prý příběh o spalující touze! Pokud ano, tak ta touha je vyloženě jednostranná, protože manželka tedy moc touhou nehořela anebo měla fakt dobrý mimikry. Každopádně tohle je Drha ve své anarchistické podobě. Chvílemi to totiž působí tak, že nechal herce, ať si dělají co chtějí a pak to nějak sestříhal. Kvality Radostných událostí to sice nedosahuje, ale pár highlightů se tu najde (společné vaření, scéna odchodu do hospody...) a královnou je samozřejmě Dáša Neblechová, která v jedné ruce drží cigáro, v druhý kafe a se svými kily navíc za mohutného vyfukování kouře irituje svoje okolí kecama o tom, jak má "nemocné srdíčko". Pro mě velmi silné tři hvězdy.

plakát

Specialisté - Na scestí (2017) (epizoda) 

"Byl jsem blázen, ale pak jsem si v base přečetl bibli!" Au, tak to už fakt přímo fyzicky bolí...

plakát

Expres z Norimberka (1953) 

To je zase takový to zasmrádlý filmový bahýnko, tentokrát s extra silným bonusovým odérem propagandy. Škoda, protože obsazení je skvělé a scény z kupé s Marvanem silně připomínají některé scény z jízdy vlakem v Andělovi na horách.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Ježíš, tam je úplně všechno - Merlin, Lancelot, vesmírná královna, vojáci, přechytralá mladá slečna, samozřejmě i nějaký ty roboti... - mně tam k úplný spokojenosti chyběl už jen Spejbl s Hurvínkem. Příště, Míšo!

plakát

Broadchurch - The End Is Where It Begins (2015) (série) 

Na Broadchurch se prostě velmi dobře dívá, ať už kvůli skvělým hereckým výkonům, či neobvyklé skladbě záběrů, místy schválně zpomaleným scénám podporujícím dramatičnost okamžiku - a že jich je ve druhé řadě požehnaně. Vítám odklon od vyloženě detektivní linie směrem k (nenudícímu!) soudnímu dramatu. 100%.

plakát

Miluji tě modře (2017) odpad!

Hrůza! Herecká, scénáristická, režijní hrůza. Není to vtipné, je to pouze děsivě pitomé, trapně předvídatelné, nesmyslně dlouhé a v podstatě o hovně.

plakát

Kousek štěstí na 14 (1985) (TV film) 

Prvních čtyřicet minut jsem si říkala, že s tímhle měl jít Drha do divadla a neplácat filmovej materiál a že existují i příjemnější způsoby prokrastinace, jenže pak to dostalo docela zajímavý švuňk a mě začalo zajímat, jak to celé dopadne.