Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Pořady (8)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Smysl tenhle pořad má, ale dopad na restaurační stravování jsem (po těch letech vysílání) čekala trochu větší. Pořád je tady dost hospod kde steaky mučí k smrti, omáčky nevaří, ale práškujou a na jídeláku mají v lepším případě kuřecí plátek s broskví a v tom horším Gordon Blue místo Cordon Bleu. No a ty oblohy, ty se taky ještě někde dělají..."To je jako když si stará bába nakydá na obličej deset kilo make-upu a doufá, že to zakreje dvacet proflámovanejch a prošustrovanejch let.“

Televarieté

Televarieté (1970)

Scénky mezi Dvořákem a Bohdalovou byly ve většině případů výborný. Hvězdy ale ubírám za hrozný varietní čísla umělců z DDR, Maďarské lidové republiky, Kuby apod. To byl pěknej opruz.

Luxus na talíři

Luxus na talíři (2016)

Geniální anarchie přesně podle mých představ! Sice v prvním dílu nic extra šokujícího nebylo. Každej inteligent má přece doma hrnec na pošírování a připravuje nedělní svíčkovou ve vakuu, ne?! :-) Ale po druhém dílu jsem nadšená. Vlastnoručně jsem rozflákala mahagonový empírový noční stolek ve své ložnici a šla udit rybu na pomazánku. Teď už mám za sebou palačinky (k snídani) i játra s Ludvíkem XIII. ( k večeři). A těším se na další recepty, protože takovej luxus na talíři prostě miluju!

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

Nikdy by mě nenapadlo, že budu dojatá u sledování tří magorů, co řídí auta někde v poušti... Famózní úvod...

Možná přijde i kouzelník

Možná přijde i kouzelník (1982)

Jednoznačně legenda mezi zábavnými pořady. Člověk už to viděl mockrát, ale u některých scének to nevadí a vadit asi nikdy nebude (Klíště, Kubrt, Wimmer - Černoch).