Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (62)

plakát

AC/DC - Play Ball (2014) (hudební videoklip) 

Jedna z mála skladeb, ve kterých se skupina skutečně vyhrála se zeleným plátnem a i přes klip, se kterým si jistě dali hodně práce mě píseň nenadchnula více nežli například Rock or Bust.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První série mě nenadchnula, proto jsem to po pár dílech vzdal. O pár týdnů později jsem ji dokoukal a pustil se do druhé série, která zaujmula mnohem více, zvláště kvůli bojům proti HYDŘE a později v sérii i proti samotným INHUMANS.

plakát

Ant-Man (2015) 

Velice působivě zpracovaný příběh Ant-manova původu. Film byl vtipný a akční a ani k tomu nepotřeboval sprostá slova, uchylnosti, či krvavou brutální konfrontaci, ale zároveň to nebyla vycenzurovaná verze pro malé děti. Skutečně jednička posledních let mezi superhrdinskými filmy Marvelu.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

První série byla výborná. Shlédnutím druhé a třetí série si ale akorát tak zkazíte mínění o něm. Druhá série se ještě napravuje perfektním závěrečným dílem, ale třetí série je zničující. Pokud nechcete ztratit dobré mínění o Arrowovi, ale třetí sérii přesto sledujete, nepouštějte si závěrečný díl. Je to jedna z nejhorších epizod komiksových seriálů.

plakát

Arrow: Blood Rush (2013) (seriál) 

Kdyby se celá 3. série Arrow nahradila touhle 6 minutovkou, bylo by to mnohem lepší.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nebýt Fassbendera, film bych hodnotil mnohem hůře. Náboženský + zmateně zpracovaný snímek, který by bez špetky skvělých hereckých výkonů neměl nic do sebe. Film jsem měl to štěstí (ne)vidět na předpremiéře, protože tu noc jsem byl mimo Prahu a jsem za to neskutečně rád, protože bych z kina odcházel akorát zbytečně zklamán. Každopádně 60% za Fassbendera a fakt, že je to pořád jeden z nejlepších filmů podle hry, pokud nepočítám Warcraft, který asi opravdu jen tak něco nepřekoná.

plakát

Avatar (2009) 

Avatar byl jeden z prvních filmů, které jsem shlédnul v IMAXU a zážitek to byl opravdu skvělý. Vydařenou sci-fi podívanou: To je pro mě Avatar.

plakát

Avengers (2012) 

Ze všech sfilmovaných příběhů o Marvel. superhrdinech jsem měl vždy nejradši příběh o miliardáři Anthonym Starkovi(IRON MAN), avšak nápady režiséra Josse Whedona se posunuly a on nám přináší tento neskutečně dokonalý film o složení nejmocnějších superhrdinů světa. Herecké obsazení skutečně sedí a scénář velice profesionálně propracovaný. A kdo jiný by měl tento perfektní příběh režírovat než Joss Whedon(který se zapsal i do historie komiksového Marvelu například u série Astonishing X-men). Tento film rozhodně doporučuji fandům a milovníkům komiksů a Marvel Universe.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Naprosto perfektní a bezchybná podívaná. Dvojčata z počátku velice nesympatická, postupem děje si k nim však každý z diváků najde cestu. Filmu nechybí patřičný spád a samozřejmě Tonyho humor. Za jednu z nejironičtějších scén celého Marvel Universe považuji souboj HULKBUSTER vs. HULK. Dokonce i samotný Ultron (vraždící maniako-robot) pochytí od Starka smysl pro humor. Jednička byla výborná... Dvojka je ještě výborňáčkovatější! AVENGERS DO BOJE!!!

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Tak je to konečně tu, další neskutečná ukázka toho jak Troška dokáže předvést svou neuvěřitelnou režijní i scénáristickou demenci, která mu naneštěstí projde a lidé jako já, kteří často navštěvují kina, když je do nich zrovna uveden snímek o kterém každý mluví, jsou pak neuvěřitelně naštvaní nad tím proč zatraceně vyhodili další dvě stovky za takovou neuvěřitelnou pitomost, i když si vklidu mohli sednout doma zapnout Star Wars a neřešit okolní svět. Jak jsem to již psal u Princezny ze mlejna 2 bravo pane Troška bravo, z další naprosto zbytečné série úplně debilních filmů se vám povedlo vytvořit kasičku na peníze, já smekám před vaším umem. Ale raději nechci vědět co od vás přijde v příštích letech.