Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (193)

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

ač se opět po čase protivím, většině svých oblíbených hodnotitelů, nemůžu si pomoci. na komedii málo vtipné ( vlastně je to vtipné dost, ale pořád stejně, což mě po čase prostě nudí ), na horor málo strašidelné ( vůbec ) a romnatické??... no nevim.

plakát

96 hodin (2008) 

Hodnotím jako čistokrevnou akční podívanou, se spá(a)dem, nad kterým kroutí hlavou i v severních Čechách. Pierre Morel má akci jak vidno v krvi, což dokázal už ve 13. okrsku. Takhle silný tah na branku, se jen tak nevidí a baví i přes to, že se není o koho bát, neb je od začátku do konce jasné, že tenhle naštvanej pán, dostane to co chce a rozhoduje jen způsob a čas, ve kterém to dokáže ( a vy mu to ještě přejete a moc si to užíváte...)

plakát

Kočičí princ (1978) 

dospělý jsem to neviděl, ale jako dítě jsem měl tuhle pohádku-nepohádku moc rád.

plakát

V Bruggách (2008) 

pro mě osobně velmi příjemné seznámení s panem McDonaghem. myslím, že budu muset vyrazit do činoherního klubu.... nejsou trpaslíci skvělí???..... do čineherního už jsem vyrazil - Osiřelý západ je neuvěřitelná konverzační a herecká smršť...

plakát

Zánik domu Usherů (1960) 

takhle jsem si vždycky představoval exteriér a do jisté míry i interiéry v povídkách mistra Edgara. když se k tomu přidá skvělá atmosféra a démonický Price, dá se vytknout jen málo a mě osobně nejvíc vadí, že je povídka roztahnutá na téměř osmdesát minut, na což její látka asi nestačí.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

přes to, že mám geimana rád, dal jsem si s tímhle dost na čas, protože mě to vůbec nelákalo.... a jak to dopadlo: po dlouhatánské době opravdu pěkná pohádka, na kterou může zajít celá rodina a nikdo nebude trpět.

plakát

Krtek a maminka (1997) 

tohle je vzhledem k potencionálním divákům docela silný kafe.... něco jako, když Crabapelová komentuje film o chlupince .... "jenom to předstírala"

plakát

Carrie (1976) 

Pro mě nemilé překvapení - jak s Kinga ( jinak ho můžu ), tak s vysokého hodnocení spousty lidí, s kterejma se jinak docela shodnu . Málo děsivé, pro mě osobně dost předvídatelné a tak nějak bez hlubšího významového smyslu. Kladem tak pro mě zůstává jen výkon Sissy Spacek a hudba.

plakát

Štamgast (1987) 

S Henrym se rád setkám jak v knížce, tak na plátně ( na baru by to bylo nejlepší )... "...nenávidíš lidi? - ne, jen nemám rád když jsou kolem..."

plakát

Hitch: Lék pro moderního muže (2005) 

výborná prvná půlka, závěr velice slabý... i přes to, že se mi eva mendes jako ženská líbí, tak mi byla celý film krajně nesympatická a nemohla za to její postava. nemůžu si pomoc, ale ta ženská prostě hrát neumí...