Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (119)

plakát

Ve stínu (2012) 

Výborná hudba! Zachycen rozjezd nepochopitelné doby a lidské krutosti dalších téměř 40ti let! Neskutečné, jak dlouho to vydrželo!

plakát

Paralelní světy (2012) 

Skvělý motiv! To, že tam něco v detailech nekoresponduje se zákony obou světů jsem nějak negativně nevnímal. Spíše taková pohádka s pěkným vizuálem! 3 a půl*

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Silné téma, které je zpracováno na výbornou. Příkladem toho je scéna s příchodem tsunami. Další dění je ultradoják, ale do celku se to hodí a člověk si může udělat názor jak moc strašné to tam muselo být!

plakát

Probudím se včera (2012) 

Něco dobré, něco slabší, výsledek zní: je to koukatelné a na českou komedii vcelku zábavné. Jen mě v nějakých scénách přímo iritoval Mádl. Mladá "hrdinka" je neskutečně podobná straší verzi. (Myslel jsem, že je to opravdová dcera, ale není:-))

plakát

Diktátor (2012) 

Ukázka dnešních nešvarů dotažená ad absurdum! Ale jo, pobaví to!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Další perfektní snímek od QT. Waltz září v každém svém záběru, to samé platí pro DiCapria. O hudbě ani nemluvím, Tarantino měl a má vytříbený vkus!

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Aplikovat sociální a politická témata do pohádky zaručí koukatelnost i pro dospělé. Krásně vystihnuto, jen ten Klus mi tam pro jeho zvláštní naivní projev (má ho i v reálu) nesedí...

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

Z toho jak jednali soudruzi s hrdiny II. SV mi je blivno! Tmavomodrý svět mám rád a podívám se na něj daleko raději než na okopírovaný Pearl Harbor!!!!!