Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (3 324)

plakát

Irské sbohem (2022) 

Příběh dvou bratrů ,kteří se snažili, seč to šlo,splnit posledních sto přání zemřelé matky.Až na ten padák to vyšlo.Možná matka správně kalkulovala s tím,že to bratry ,tolik odlišné,sblíží.To vyšlo.

plakát

Drak (2021) 

Jednoduchá dějová linka o tom ,jak krátká je cesta do pekla.Pojetí některých postav jsem nechápala.Třeba matku kněze která v nevhodný čas ,během oslavy,nastolila úlet Ekateriny před desítkami let.Myslím ,že tohle byl spouštěč toho,že příběh nabral dramatický sled událostí.

plakát

France (2021) 

Příběh možná zaujme někoho ,kdo má co do činění s podobným tématem.Afektovaná,unylá Seydoux která byla nalíčená jako klaun do manéže.

plakát

Nevěsta deště (2022) 

některé kultury jsou nám na hony vzdálené.Otázka ,jestli nám je třeba obohacování ,je jiná.Když od této problematiky odhlédnu ,zůstane jen příběh ženy a jejího syna po dobrovolném odchodu jejího muže do války.A pod jakým tlakem jsou tamnější ženy pokud se nevrátí.Konec překvapí a moc jsem ho nechápala.

plakát

Bojovník (2019) (seriál) 

Moc jsem toho  ze seriálu neviděla ,ale protože si myslím a vlastně jsem přesvědčená, že je dobře udělaný pro ty ,kteří  mají rádi  tenhle žánr.Nechci to shodit nízkým hodnocením.Tyhle mlátičky nejsou nic pro mě.

plakát

Spirála lží (2022) 

Dávám pět jen za to,že se to netvářilo jako nebetyčné dílo ,ale bylo to malé dílko ,které mělo hlavu a patu .Herci byli přirození.Je tom klasicky francouzsky natočené.Kdy se lidé setkávají společně, většinou u stolu a  řeší situace.Tady např. se hledá Alexandrova druhá žena.Montuje se do toho i manželka č.1.A spouštěč je flash ,který se vykutálí z boty ,kde byl schovaný manželkou č.2.

plakát

Aloha (2015) 

Opravdu pěkná hudba ,ale to je taky všechno.BC je pěkný  chlap,což o to,ale....Místo něj mohli angažovat šimpanze.Aspoň by byla sranda.To i "pilcherovky" jsou akčnější.

plakát

Touha po vraždě (2020) odpad!

Film měl přilákat na jméno Willis.To je všechno.Dál si tvůrci mysleli ,zřejmě,že už se nemusí snažit a mají vyděláno.Od rozklepané kamery (mě to připadlo spíš natáčené na telefon nebo tablet) po výkony herců, po scénář =nula.