Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (599)

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Nikdo, kdo viděl původní mušketýry se nevyhne srovnání. A i když se nejedná o špatnou adaptaci a (špinavá) doba je vykreslená neskutečně dobře, v porovnání s Yorkem z 1973 nebo i Barrayem z 1961 u mě tento d'Artagnan prostě nemá šanci. I když je to celkem sympaťák. A podobně je to vlastně u všech dalších postav (remízu pro mě uhraje snad jen moje oblíbená Eva Green). Film dobrý, pro mladší publikum určitě super, ale za mě 50 let starší zpracování bez diskuze lepší.

plakát

Ještěr (2023) 

X-krát viděná zápletka, max. na 3*, ale kvůli Beniciovi to dám na těch 70%.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Film má smysl koukat je kvůli vizuálu, který je opět dechberoucí, ale už ne tak, jako při prvním Avatarovi. Dějově plytké, předvídatelné a mnohdy nelogické.

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

I když se mi vizuál velice líbil, pořád si tak nějak myslím, že takový animák by měl být hlavně pro děti. Ale pardón, děti z děje opravdu rozum neměly. 75%

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Když v pohádce není jediná postava, které by se dalo nějak přát, tak je něco špatně.

plakát

Pátrání (2018) 

Forma mě až tak moc nebavila a přišla mi spíše neuvěřitelná, že takto někdo může celé dny fungovat. Ale pointa a vyústění (s přimhouřeným okem) mi na ty slabší 4* stačí.

plakát

Vykopávky (2021) 

Celý děj by se dal shrnout do jediné věty a tahle věta byla natáhnutá na dvě hodiny. Vyloženě neurazí, ale po dokoukání jsem měl pocit ztráty dvou hodin života.

plakát

Gangs of London (2020) (seriál) 

Možná se to od čtvrtého dílu rozjede, no já právě po čtvrtém končím. Rasově sice v pořádku, jsou tam asi úplně všechny národnosti na světě, ale pro mě plno keců, všichni hrdinové a nic z toho. Možná končím předčasně, ale když odstřelovač s ráží ekvivalentní tanku jednomu borci rozstřelí hlavu a druhému se kulka zavrtá asi 5 milimetrů pod kůži, tak mě to akorát nasere a sebere chuť do pokračování ...

plakát

Banda - Série 1 (2019) (série) 

První díly velmi dobře nastartované, postupně se děj natahuje, aby ke konci přišel tradiční šok a navnadění na druhou sérii. Takže taková klasika.