Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Je to neuvěřitelné, ale druhé shlédnutí baví ještě víc než to první. Co cítím je obdiv, a to k nejlepší filmařině, co jsem snad kdy viděl. Takový obraz 2. světové tu ještě nebyl. Procházíme bojem od Normandie až po Orlí hnízdo a kapitulaci Němců. Zažíváme příběhy vojáků, z nichž někteří přispívají cca minutovým komentářem ke každému dílu. Nepřekonatelné ... 100%.

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou pro mě tím nejlepším, co kdy bylo natočeno. Každý díl jsem viděl nejméně osmkrát, ale ani to mi nebrání v tom, abych si je pouštěl stále dokola. Všechny postavy jsou svým způsobem jedinečné a dokonalé, ale tou nej je pro mě svým nenapodobitelným humorem Chandler. Každopádně nejobdivuhodnější na tomhle sitcomu je scénář, který je napsán opravdu mistrovsky a jenž vaší bránici nedá odpočinout ani v jediném z 236 dílů. Za vyzdvihnutí také stojí spousta hereckých hvězd, které seriál obohatily svými výkony ve vedlejších rolích. Je to jeden z mála kinematografických počinů, kde pět hvězdiček rozhodně nestačí.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Po prvním shlédnutí mi to nepřišlo nijak zvlášť úžasné. Pak jsem si ale řekl, že si zaslouží druhou šanci a lepší rozhodnutí jsem nemohl udělat. Tahle parta trhlých Britů mě prostě chytila za srdce. "ÁÁÁ....už vidím s čím máte problémy. Tohle vlastně není váš počítač. Je to kufřík. 'Excelentní'. Jeden vám sem pošlu." Kdo neviděl nepochopí.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jednoznačně nejlepší kreslený seriál, který kdy spatřil světlo světa. Nevyčerpatelné komediální nápady autorů jsou v českém podání podtrženy opravdu vynikajícím dabingem.