Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Horor

Recenze (102)

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Láska nebeská v české verzi. Kdo to má rád, ten si to zcela jistě užije. kdo má rád postavy více do hloubky, ten si na své nepřijde. nemají moc co hrát.

plakát

Pozvánka do pekla (2022) 

Upíří červená knihovna. Vše hrozně předvídatelné a tak se nemáte ani čeho bát nebo leknout.

plakát

Ticho 6–9 (2022) 

Fiktivní svět je zpočátku zajímavý a čekáte co z toho bude. Ono se však dlouho neděje nic. Všichni se chovají divně, málo co vám ve finále dá smysl. Plno věcí ani nedostane odpověď a tak na konci odcházíte zmateni. V televizi to po půl hodině vypnu.

plakát

Slovo (2022) 

Za mě minimálně nominace na Českého lva za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli Gabriela Mikulková. Ostatní hráli to co měli a tak jak měli. Pokud by se film zkrátil o 15 minut, tak by byl koukatelný i více než jednou. Protahování scén to celé zabíjí.

plakát

Petr Holec ŽIVĚ (2020) (pořad) 

Ohlédnutí za předchozím týdnem. Jen pro určité publikum. Pokud si chcete jen na něco stěžovat, tak vám vyjde vstříc. nejkrásnější jsou části, kde s vámi soucítí že je draho a vláda s tím nic nedělá a u toho kouří doutník a vedle sebe má vín0 minimálně za několik stovek. Občas to vypadá že čím větší příspěvek pošlete, tím více bude s vaším názorem souhlasit. Dobrý stroj na peníze pro pana Holce.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Akční film pro ženy. Plno lásky a snů. A na konci božská pomsta za to že mi nesplnil sen a chtěl ze mě udělat krávu. Pro muže je tu málo krve a akčních scén

plakát

Dům na samotě (2022) (TV film) 

Úplně bez emocí. Detektivka na kterou ihned zapomenete

plakát

Případ Roubal (2021) (seriál) 

Výborně pojaté. Dobře obsazené a solidně natočené. Celou dobu jsem měl pocit že je škoda, že celé je jen na tři díly. Tohle mohlo mít klidně sedm osm dílů. Postavy by šli více do hloubky a byl by tu skvělý Temný případ v českých reáliích. Nova vystartovala správným směrem a snad to bude lepší a lepší.

plakát

Jack Ryan - Season 1 (2018) (série) 

Velmi povedená první série. Vše je uvěřitelné, děj je svižný a zbytečně se natáhne. Na konci jste trošku překvapeni jednoduchostí vyřešení, ale budiž odpuštěno. Pokud si dokážou udržet laťku i v dalších sériích, bude to seriál na více než jen jedno kouknutí.

plakát

Thunder Force (2021) 

Ukázka jak vyhodit zbytečně hromadu peněz. A pro ty co to dokoukají do konce to je zcela promarněný čas.