Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy
  • Drama
  • Horor

Recenze (250)

plakát

Gotham - Duchové (2017) (epizoda) 

Fajnový díl po pauze, objevili se všichni podstatní, akorát to názorné vysvětlení Riddlerova plánu bylo jak pro debily :D´Jerome is back, zatim nevim jestli je to dobře nebo špatně, ale tu postavu jsem moc rád neměl. Za to novej zástupce starosty se moc dlouho neohřál. A Ivana Milicevic super!

plakát

Arrow - Tak to začíná (2016) (epizoda) 

Dolphie!! Tohle vždycky rád vidim, jak nemam ty flashacky rád, tak tady na ten jsem se těšil. Celkově pět další peckoidní díl, sice se mi furt pletou nováčci a zvlášť Rory, Felicitin přítel a návladní mi dost splývaj, jak se objevujou málo. A Prometheus? Přece to nemůže být ten, kdo myslíme, na odhalení je dle mého moc brzy, to bude zavádějící.

plakát

Arrow - Lidský terč (2016) (epizoda) 

Hodně dobrý, sice trošku slabších 5*, ale ve spojitosti s Arrowem nejvejš jak to jde za poslední 2 série. Když jsem viděl poprvé Promethea, tak jsem si skoro spletl s hadrákem z týmu Arrow, ale tentokrát mě teda přesvědčil, že to bude dobrý záporák, i když čistě vzhledově je naprosto generický a Dark Arrow vypadal líp. A Wil Traval? No nevím, v Jessice Jones byl super, ale jestli se ještě ukáže v těhle dvou seriálech najednou, tak to nebude ku prospěchu věci. Nicméně jsem se dobře bavil a už podruhé (a podruhé s odřenýma ušima) dávám max. Ps : Ten Arkham Knight byl hustej, ale nějak podezřele rychle ho odpravili.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Dobrý samaritán (2016) (epizoda) 

Bylo to na hraně tak ve 3/4, ale je to tam. Ke konci to mělo spád, tempo, všichni se v extrémních situacích chovali celkem rozumně a myslim, že druhá půlka mid season bude stát za to. Pořád se mi líbí, že je to trošku temnější než předchozí série, ale doufám, že se tým opět dá konečně dohromady a budou zplnomocněni. Ps : nechte mě v naději, že to byl Johnny.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Nech mě stát vedle tvého ohně (2016) (epizoda) 

Skvělý díl. Tenhle díl prostě nemá absolutně žádnou chybu, Coulson, Radcliffe, Quake perfektní. Snad jen ta příběhová linka May je trošku slepá ulička. A ten souboj Hellfirea s Ghost Riderem? So epic!

plakát

Gotham - Pro tebe všechno (2016) (epizoda) 

Naprosto skvostný díl. Penguinova linka s Nygmou mě začala hodně bavit, ačkoliv to objímání už bylo moc. A pak ta Selina. Obyčejný vztah by nebyl pro ní. Ona musí být taková ta potvůrka a proto jí miluju :D Co se ale naopak Mad Hattera, tak jeho linka už moc co nabídnout nemá, celkem mi to harašení mysli stačilo, ačkoliv to bylo fajn. No snad bude mysteriózní, když teď přišel o Alice. A rád jsem viděl Zsazse. PS : a Riddler to zelený sako!!!!

plakát

Arrow - Rekruti (2016) (epizoda) 

Plnej počet s trošku odřenýma ušima, ale už podruhé jsme se bavil, takže proč ne. Samozřejmě to není bez námitek, třeba jako poměrně nezáživná a stereotypní Digova linka a fakt, že jsem si jednu chvíli spletl Hadráka s Prometheusem, který je zároveň podobný i GA. No z nováčků mě zaujal právě nejvíc hadrák a ta malá čuba, tak snad do týmu na pohodu zapadnou. Quentina mám hodně rád, tak doufám, že bude dobrý náměstek a ne furt taková troska, která přijde třikrát o dcery, i když má jen dvě (i když kdo by z toho neměl mindrák)

plakát

Gotham - Nový den přichází (2016) (epizoda) 

Ta chemie mezi Tučňákem a Nygmou je perfektní, ale ty náznaky dost silnější naznačují, že ho fakt nakonec bodne do zad. Alenka byla hodně fajn, ale její osud byl asi nevyhnutelný. Jinak celkově našlapaný díl, nenudil jsem se ani minutu.

plakát

Flash - Paradox (2016) (epizoda) 

Pro mě lepší než první díl, ačkoliv se tak 30 minut táhl a až když došlo k rozhřešení, tak mě to vtáhlo. Alchemy bude jistě silný záporák. Tak kde máme Harryho, když už se ukázal i Malfoy? ;)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Povstání (2016) (epizoda) 

Naprosto špičkový díl. Ten temný tón tomu perfektně sedí, akční scény zvládnuté na jedničku (ten přelet kamerou připomínal scénu z druhých Avengers). Sice ukradli scénu Yo-Yo z Days of Future Past, ale jinak hodně fajn. Z Daisy a Ridera se vyklubala neskutečně fajn dvojka. Obrovská škoda, že je ten zahořklý klučina na vozíku rozdělil (prostě ho nemám rád, nezávisle na handicapu). May překvapivě poměrně otravná, ale věřím, že se zas dá do kupy a Coulson a jeho ruka na volantu best! A jeden naprosto skvělý cliffhanger.