Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy
  • Drama
  • Horor

Recenze (250)

plakát

Preacher - Call and Response (2016) (epizoda) 

No tvůrci vážně ujíždí na sebeparodii. Ta část s Bohem byla řádně mimózní. Celkově jsem se rozhodoval mezi 3-4*, nakonec jsem tedy přilepšil, protože se na další řadu celkem těším. Od začátku jsem ale tedy čekal spíše více. Postřehy stojí za to.

plakát

Preacher - Finish the Song (2016) (epizoda) 

Slabota. Ta linka s divokým západem mě vůbec nebavila (sry Peklem :D) a nedává mi smysl, co se to stalo s Cassidym. Vesměs takové nezáživné, asi oslí můstek na trošku lepší finále.

plakát

Preacher - El Valero (2016) (epizoda) 

Mně přišel nejlepší (zatím) díl asi tento. Sice tentokrát ty šílenosti hraničily až s parodií, ale pěkně to graduje a hlavně pořád baví. Teď jen zbývají odpovědi na otázky, co je s Cassidym (je na popáleninovým?) a umřel ten pes, resp co je za těmi zpropadenými dveřmi. (no já vim, že to všichni věděli, ale přijde mi to prostě divný) http://www.edna.cz/preacher/extra/postrehy-z-epizody-el-valero/

plakát

Preacher - Sundowner (2016) (epizoda) 

Tentokrát mě to celkem bavilo. Nejlepší díl to ani tak není, ale všecko bylo v rámci možností jak má být a Tulip je prostě dokonalá. Nejvíc jak se masakrovali v tom pokoji, to bylo něco. :D

plakát

Mr. Robot - d2.0_odkr7ti2.tc (2016) (epizoda) 

Skvělý soundtrack doprovázející opět velice schizofrenní děj plný (prozatím) slepých uliček a jistých nastínění, kam se seriál bude ubírat a jednu překvapivou smrt. Tenhle díl byl asi nejlepší co pamatuju, jelikož nejsem fanoušek, ale řekl jsem si, že druhé sérii ještě šanci dám a uvidím.

plakát

Mr. Robot - d2.0_odkr7ti1.tc (2016) (epizoda) 

No ještě tomu dávám šanci, jestli Robotovi na kloub přijdu, ale připadá mi to jen jako hroznej mindfuck.

plakát

Preacher - Monster Swamp (2016) (epizoda) 

Přiznávám, že žádné terno to není a ani jsem nebyl jeden z těch, co pomohli Preacherovi na csfd k 90%, ale u seriálu zůstávám zejména kvůli Tulip a i když bych se bez kazatele obešel, pořád mě to sledovat baví. Třeba se to ještě vytáhne až přijdou mocipáni ze zhora.