Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (805)

plakát

Zázrak havárie na řece Hudson (2009) (TV film) 

Film geniální, ale dokument velmi špatně natočený, stále opakující stejné fráze, s minimem relevantních a nových informací. Kloboul dolů vůči pilotovi, ale tato událost si rozhodně zasloužila lepší dokumentaci. Díky bohu za Eastwooda.

plakát

Let Me Be Frank (2018) 

Soudě dle komentářů, všichni jsou tady znalci a ví o tom případu více než kdokoliv jiný...Presumpci neviny zde v komentářích nehledejte.

plakát

Seal Team 6 (2017) (seriál) 

A to jsem myslel, že po hereckých výkonech P. Winchestera a S. Stapleton jako Damien Scott a Michael Stonebridge už nikdo nedokáže předvést chování v akci a manipulaci se zbraní reálněji..No, stalo se. Po pomalejším startu první série ke konci dostáváme lepší díly, a druhá série je doslova nacpaná akcí. Hlavní Šestka předvádí úžasné herecké výkony a chování pod palbou, manipulace se zbraní, palebný základ apd.? To je jednoduše geniální.

plakát

Jigsaw (2017) 

Po sedmi letech je (Jig)Saw zpět a vrácí se rovnou na špici. Celá série měla pro mě lehce nadprůměrné hodnocení, s některými lepšími i horšími díly. Jigsaw rozhodně řadím mezi ty nejlepší díly této série. Dostává se nám opět skvělá brutalita, díky bohu za Rkové vydání. Hudba je neuvěřitelná nostalgie, pasti jsou dobře promyšlené a ke konci nemohu říct nejspíše nic jiného než absolutní mind fuck. Za mě krásných 75%.

plakát

Saw 3 (2006) 

V tomhle dílu se Bousman pokoušel o kombinaci jedničky od Wana s přidáním něčeho svého, avšak nějak extra to nefunguje. Celý film má několik dějových linií, které jsou však spojené vcelku chaoticky, kdy divák tápá co se vlastně odehrává. Na druhou stranu, konec to dosti zachraňuje a dostává se i naprosto nečekaného rozuzlení. Nicméně příliš mnoho mluvení, málo akce, a spíše průměrná atmosféra. 65%.

plakát

Saw 2 (2005) 

Darren L. Bousman šel ve druhém dílu jiným směrem než James Wan, a místo na hutnou atmosféru vsázel na více akce a nejrůznější typy pastí. Za mě tuto snahu hodnotím rozhodně kladně, protože to co ztrácí na Wana atmosférou, krásně dohání akcí. Za mě znovu 75%.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

První díl nadějné série patří rozhodně k těm lepším a je to takový rozjezd Jamese Wana, který později dokazuje jak nadějný režisér, zejména horroru/thrillerů vskutku je. První díl Sawu má zcela nečekané rozuzlení a hutnou atmosféru po celý film. Ke konci zavládla naprosto úžasná hudba a gradace je neuvěřitelná. Slušných 75%.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Příběh a vše okolo je jedna velká průměrná záležitost, ale kvůli toho se Transformers člověk nedívá. Vizuály, zvuk, výbuchy, destrukce...jsou na absolutně nejvyšším levelu. Vidět v IMAXu nutností.

plakát

Likvidátoři (2016) 

Neslané, nemastné...Snad jediná věc, která by se (ne)dala pochválit byla choreografie bojových scén - bohužel se však opakovala, a někdy od poloviny filmy už to bylo pořád dookola to stejné. Špatná hudba, nevýrazní herci, slabý scénář. 50%