Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (73)

plakát

Tenkrát poprvé (2020) (seriál) 

Vypravěči jsou cringy, ale jinak má tenhle seroš příjemné chill vibes.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Lidem co dávají odpady a tak - přátelé, vůbec tomu nerozumíte. Zalezte radši do svých nerdích slují a nechte normální lidi se bavit. Favreau přesně ví, co fanoušci SW chtějí a ještě k tomu jim to servíruje přesně tak, aby z nich vydrtil poslední kapičku dopaminu. Sice si musíme občas pár dílů počkat, ale finále vždycky stojí za to. Z prvních čtyř dílů jsem byl nesvůj, etnografický výlet do komunity Tuskenů mě moc nebavil, ale tak proč ne. Z dalších dvou Mando dílů jsem byl trochu zmatený, působilo to, jako by měl seriál špatné hodnocení na IMDb, tak tam tvůrci narychlo frkli chystanej matroš pro třetí sérii Mandaloriana. Ale v posledním díle všechno zapadlo do sebe a kdyby to natáhli na celovečerák, vůbec bych se nezlobil. Díky tomu je The Book of Boba Fett absolutní pecka a ukazuje, jak v ideálním světě mohly vypadat sequely. Nezbývá než doufat, že je Disney časem potichu odepíše a zkusí to natočit ještě jednou a lépe.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Co díl, to strašnej nářez!!!! A posledních cca 6 minut posledního dílu 2. série patří mezi TOP 3 scény z celé franšízy. Fakt kulervoucí zážitek!!!! UŽ CHCI TŘETÍ ŘADU!!!!

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Dřív jsem Dvě věže neměl moc rád. Přece jenom, role mezičlánků je vždycky nevděčná. Teď jsem po letech viděl extended version, a celý ty tři a půl hodiny jsem byl naprosto pohlcen. Theodenův "glorious charge" v závěru bitvy o Helmův žleb je imho jedna z nejsilnějších bitevních scén vůbec.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Fritol Šourek a jeho kámoš Šmajdalf jdou na pařbu do temné garáže ... ne, to si vlastně s něčím pletu .. No nic, skvělej film. Soundtrack si pravidelně pouštíme k Dračímu doupěti. Není nic epičtějšího.

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Po prvních třech dílech: Podivnější věci se změnily v podivnou teenage telenovelu. Highschool musical s vybuchujícíma krysama. A kolem toho se motá parta kluků, kteří už nikdy nebudou hrát Dračí doupě, protože udělali největší chybu svého života - začali se bavit s holkama. Edit po shlédnutí celé série: Z Prci prci prciček se vyklubal ten nejmasakróznější návrat do 80´s, jakej můžete vůbec na internetu vidět: Spiknutí, Sověti, kalašnikovy, hádky ohledně nové Coca-Coly, Nekonečný příběh a spousta, moc velká spousta masa. Poslední půlhodinu osobně řadím mezi TOP 10 nejkulervoučtějších 30 minut v seriálové historii. Pět hvězdiček bez mrknutí. PS: Nejlepší postava jednoznačně "you can´t say America without Erica" (takovej ten brečící vysmátej smajlík). Spoiler: V titulcích je ještě náznak otevřeného konce, takže nevypínejte hned po konci Heroes.

plakát

Černé zrcadlo - Rachel, Jack a Ashley Too (2019) (epizoda) 

Na Black mirror hodně nestandardní zápletka plná teenage trapnosti. Paradoxně mě to ale fakt bavilo. Miley Cyrus předvádí uvěřitelný výkon a kdyby se místo zpěvem proslavila herectvím, vlastně bych s ní vůbec neměl problém. Šablonovité postavy sester "křehká tuctovka" a "ještě křehčí undergrounďačka" úsměvně připomínají, jací jsme všichni v tom věku byli. Pět hvězdiček bez mrknutí.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Příjemnej guilty plezír. Hvězda navic za to, ze v roli hlavního záporáka je fuj ultrakapitalistickej korporát