Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Óda na radost (2019) 

Prvních pár minut ze svatby se jeví jako romantická komedie. Omyl. I přes pár minut, kdy se usmějete, se jedná opravdu spíše o drama. Hlavní postava se snaží bojovat s náhlým zkolabováním s ženou při návalu štěstí a vnitřní radosti, na které mu záleží, tím, že ji dohodí svému bratrovi. Rozmluvy o nemoci, depresivní postoj, sebeobrana před světem, nemocná teta přitelkyně... film na jedno shlédnutí.

plakát

Ad Astra (2019) 

Nuda, nuda a zase nuda. Prvních pár minut má trošku spád a pak nic, kdy jen scéna s opicemi má napětí. Otřesné zakončení bez zvratu a momentu překvapení. Ztráta času.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) odpad!

Vydržel jsem hodinu v kině, než jsem to vzdal. Pro mě pomalý děj, nicneříkající dialogy a scény. Vrcholem byla za tu hodinu ta blonďatá pipka, která se trapně vetře do kina, protože je prý herečkou z plakátu... WTF???

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Po nějaké době český film, na který se dá koukat a přitom nemá trapný humor, vulgaritu, postelové scény a jiné, co má zachránit nekvalitní děj.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Nebýt lehce naivních a až pohádkových úniků před žralokem, tak by to mohlo mít i větší úspěch. Průměr.

plakát

Escobar (2017) 

Film je trochu podvůdkem na diváka, protože to není ani tak o Escobarovi jako o jeho milence v podobě P.Cruz. Za její výkony hysterického strachu o život a další bych ji ocenil néjakou cenou. Kdo neviděl Narcos, tak pak se mu film bude celkem líbit.

plakát

Fakjů pane učiteli 3 (2017) odpad!

Dvojka byla odpad. A pak že se dvakrát nevstoupí do stejné řeky. V tomto případě hov...

plakát

Snídaně u Tiffanyho (1961) 

Je mi 33 let a kvalitu filmu jsem nedokázal docenit. Dějově naprosto o ničem. Vidím pouze skvěle hraní Hepburn jako lehkomyslné slečny s naivitou a střeštěností (proto 1 hvězda). Vydržel jsem něco přes hodinu. Více se nedalo. Opět se potvrdilo pravidlo, že bych neměl většinou koukat na filmy staršího ročníku, než jsem sám.

plakát

Dannyho parťáci 3 (2007) 

Trochu pohádka, která již tolik nepřekvapí jako jednička. Naštěstí zachránili tu bídu a ostudu z druhého pokračování.

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) odpad!

Ostuda. Jedno z nejhorších pokračování úspěšného filmu. Ztráta času.