Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Inferno (2016) 

Film nedosahuje kvalit Šifry mistra Leonarda, ale rozhodně lepší, než bylo zklamání z Andělé a démoni. Hanks už na mě působí jak přestárlý učitel, který se snaží být věčně mladý a s opuchlým obličejem po botoxu. Brrr.

plakát

Velká čínská zeď (2016) odpad!

Film, který vznikl, aby se zalíbil a chválil Číňany. Jakmile se objevili útočící fiktivní obludy, tak jsem se vážně musel chytat za hlavu. Taková sračka.

plakát

Benga v záloze (2010) 

Moc se nezasmějete ani nepobavíte. Film je slabota a pak začíná i nudit. Ke konci až moc přitažené za vlasy.

plakát

Modré diamanty (2018) odpad!

Váhal jsem mezi jednou hvězdou a odpadem. Film, kde jsem napočítal 4 šukací scény (nepočítám scénu s Volkovem, kde si Reaves prohodí partnerky a nechaji kouřit péra), naprosto jednoduchý děj bez zvratů a gradace napětí a nakonec narychlo vytvořený konec, mě přes přítomnost oblíbeného herce nedá jinou možnost. ODPAD.

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) odpad!

Snad nejtrapnější a největší odpad nejen ze série Vetřelců, ale snese to srovnání s jinými odpady filmové tvorby. Nepochopil jsem, jak taková sračka může vůbec vzniknout a tak vysoké hodnocení, jaké má. Vydržel jsem úctihodných 50 minut, než jsem šel zvracet.

plakát

Predátoři (2010) odpad!

Ubohost, parodie klasiky... v dalším díle očekávám hlavní postavu Daniela Radcliffa.

plakát

Nejhorší obavy (2002) 

V době této recenze probíhá opět studená válka a bububu mezi Amíky a Rusáky, takže toto téma se zdá nadčasové. Dvojice Freeman a Affleck se vydařila. Ke konci jsem se začínal již nudit a vyhlížet konec, ale přesto celkem koukatelná podívaná.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) odpad!

Dokážu si představit, že tenhle film někdo vytvoří jako ukázku na příjimačky na filmovou školu. Od první minuty koukáte s otevřenou pusou na šílenou ujetost. Jak se začaly děti svlékat, tak ještě že si nezačaly hrát na ,,doktory”. Stejně si myslím, že pedofilové museli mít za určité záběry radost.

plakát

Gigant (1956) 

Navzdory délce filmu to celkem utíkalo. Jedná se o nadčasový film, kdy předsudky, kastování společnosti a jiné vždy byly a také vždy budou. Je zajímavé sledovat proměnu hlavní postavy, kdy jeho syn nejde v jeho šlépějích, vezme si ženu s původem z Mexika, jak Dean nepodlehne vábení papírových peněz a chopí se šance s nabytou půdou, o které vždy snil, a hlavně jak L. Taylor má jiný pohled na to, co považuje za normální a jak není negativně ovlivněna původem (např. proč by nemohla přisednout k rozhovoru mužů bavící se o politice,... ). Kvalitní film.

plakát

Zilionáři (2016) odpad!

Nevtipná, ubohá a i na 95 minut dlouhá p*čovina. Na závěr jsem se dozvěděl, že se jedná o film na základě skutečnosti. Příběh je pro mě tak bizární a prosťounký, že tomu ani nevěřím. Čekal jsem podle názvu, že si budou užívat ukradený peníze a ne že to bude o útěku a honičce hlavního podezřelého. Část se zabijákem je stejný úlet jako zabiják Korn v Bobulích 2. NIKDY VÍCE.