Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Polární expres (2004) 

Pohádka na mě působí hrozně uměle a až moc nepřirozeně. Mám navíc dojem, že se snaží až moc tlačit multi-kulti i tou černou holčičkou.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Jestli si myslíte, jak zde ve filmu budou odhalované okultni procesy Iluminátů, zednářské praktiky a symboliky a další, tak veliké zklamání. Předvídatelné rozuzlení a závěr. Jsem fakt zklamaný proti prvnímu dílu Šifra mistra Leonarda.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Kniha a film jsou velmi podařené. Bavily mě oboje. Napětí, herecké výkony. ... nemám moc co vytknout.

plakát

Dolittle (2020) 

Ano, film není žádný zázrak, pohádka na každé vánoční a jiné svátky taky ne. Dokonce nominováno na americkou malinu pro nejhorší film či výkon. Mně to však přišlo jako pohodové koukání pro děti a rodinu. Bohužel mi neseděl ten konec s drakem.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Mnohem větší sračky ala komedie mají na čsfd vyšší hodnocení než toto. Film má humorné scény, občas až na hraně vulgarity. Celkově však zábavné.

plakát

Najednou jsme rodina (2018) 

Trocha multi-kulti romantiky. Příjemné koukání na pohodu.

plakát

Rudá volavka (2018) 

Výborná atmosféra a herecké výkony.

plakát

Yesterday (2019) 

Jestli očekáváte pecku ve stylu Bohemian rhapsody, tak to bude hodně těžké vystřízlivění. Čekal jsem, že bude obrážet koncerty a hrát jednu pecku za druhou. Do prdele. Kolik pisníček tam bylo??? Celkem 5? Kdyby alespoň pořadný bomby. Film mě zklamal spádem a jiskrou.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Tenhle film táhne vynikající herecký comeback Jima Carrey. Nepřehrává a má výborné stírací hlášky. Celkově takový filmový průměr.

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Nadprůměrná a vtipná romantická komedie. Vydařilo se a herecky to má správnou chemii (ona jemná a romantická duše a on klasický alfa samec s ,,co na srdci, to na jazyku”.