Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (141)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Jsem trochu zklamaný. První díl byl naprosto fantastický filmový počin, který jsem viděl už cca 4x a pořád nepobírám, jak je v lidských silách možné něco takového vytvořit. Pokračování je stále epické dobrodružství, o tom žádná, jsou tu momenty, kdy mi běhal mráz po zádech, ale přece jen tomu chybí něco, co předchozí díl měl. Bohužel nedokážu určit, co to je, ale nějak se mi z toho vytratilo to "kouzlo", které mi nedovolilo odtrhnout oči ani na vteřinu... U prvního dílu jsem ale změnil na plné hodnocení až po 3. zhlédnutí a moje pocity byly víceméně podobné jako nyní, takže s krátkým odstupem času se na tento film určitě podívám znovu a možná svoje hodnocení opět přehodnotím. Byl bych za to velice rád. Zatím 8/10.

plakát

Život Briana (1979) 

Po zhlédnutí Svatého Grálu jsem si říkal, že tvorba Monty Python zřejmě nebude nic pro mě, ale nakonec jsem zkusil i Život Briana. Tenhle humor mi neskutečně sednul, naprosto geniální film. Určitě se k němu někdy v budoucnu vrátím.

plakát

WoLe (Week of Legends) (2012) (pořad) 

Obvykle tyhle youtuberské "projekty" nehodnotím na ČSFD, protože si nemyslím, že to sem úplně patří, ale tady udělám výjimku. Ze začátku mě WoLe dost bavilo, protože Pavel to měl zpracované fakt perfektně, kam se na něj hrabe televizní zpravodajství? Nyní mi však přijde, že kvalita s postupem času trochu uvadá.

plakát

Tiché místo (2018) 

Nápad jistě dobrý. Výsledky nebyly dobré. Film tak nudný, že jsem měl asi 4x chuť ho vypnout.

plakát

Červený trpaslík - Pistolníci z Apokalypsy (1993) (epizoda) 

Jedna skvělá hláška za druhou: Whiskey s limonádou, "To je za ten klobouk a co za tu urážku?", "Dobře, seš mastnej...", "Co čert nechtěl, zase to vyšlo na mě" atd. Navíc je do skvělé komedie zakomponovaný i perfektní příběh. Tahle epizoda patří k mým nejoblíbenějším. Zvláště v této sérii ale lze jen těžko vybírat...

plakát

K smíchu - Episode 3101 (2020) (epizoda) 

Tvůrcům asi docházejí nápady, že museli sáhnout po tomto kroku. Celá epizoda je totiž z prostředí televizní show a ačkoliv se týká osobního života Jeffa, je to podáno velmi špatným způsobem. Kdybych chtěl pořád pro děti, pustím si Kouzelnou školku.

plakát

K smíchu - Jednoho dne (2018) (epizoda) 

No, čekal jsem trochu jiný konec. Začátek byl famózní a měl našlápnuto na plné hodnocení, ale druhá půlka taková... divná? Seriál se tak trochu točí v kruhu a vůbec nevím, co si z toho mám odnést. Pár posledních epizod se mi dost líbilo, protože ten vývoj Jeffova charakteru dával smysl. Tahle epizoda vrací ale moje přesvědčení zase o kus zpátky, což mi ani trochu nevyhovuje. Mele se to páté přes deváté a nevím, jestli se dívám na komedii, na drama, thriller nebo fantasy nebo na všechno dohromady. Byl byl rád, kdyby druhá řada byla více ucelená a měla jasný směr, kam povede.

plakát

K smíchu - Zelená znamená jedem (2018) (epizoda) 

Tak nějak chápu, co se seriál snaží divákům předat, ale zatím mě to nějak naplno nevtáhlo. Jim Carrey je ale důvod, proč chci v seriálu určitě pokračovat. Také se jedná o první epizodu a ta zpravidla bývá slabší než ty další. Doufám v to.

plakát

The Walking Dead: Daryl Dixon - La Dame de Fer (2023) (epizoda) 

Daryl bodne týpka tak 8x do hrudi a do břicha a on si klidně v dalších scénách chodí jakoby nic... Tohle mi hrozně zkazilo atmosféru. Konec byl taky hodně divný, absolutně jsem nepochopil, proč se tam Isabelle vrátila, komu nebo čemu, že tím vlastně pomohla?