Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (148)

plakát

Zlatá země (2020) (TV film) odpad!

Dokument zřejmě kvalitní, ale vypnul jsem jej po 27. Minutě, kdy skupina křiklounů přišla řvát na debatu o důsledcích těžby. To mě neskutečně irituje. Banda blbounu bez poslouchání argumentů.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Ale jděte ! Averze vůči Renčovi a vůbec českým neARTovým filmům se tady v hodnoceních projevila. Vždyť to nebylo vůbec špatné! rozumím tomu záměru udělat český film vhodný k vývozu a proč taky ne?! Jestli chcete nepřikrášlenost pusťte si nový dokument o Baarové od Třeštíkové, kde si s objektivitou a uceleností (dle recenzí) také extra nelámala hlavu. Tento film se mi líbil, diváka vtáhl do děje,informoval jej, pobavil a z některých scén šel mráz po zádech. Scény s přehnaným patosem celkový děj nekazily a člověk opravdu čekal co se bude dít celý film až do konce. Baarová ve stáři byla zahrána skvěle, Hitler v podání Kříže byl sice komický, ale to by byl téměř každý ČESKÝ herec v této roli. Sečteno a podtrženo 3,5 hvězdy ! (Hodnoceno v den premiéry, kdy zde bylo hodnocení 49%)

plakát

Ukrajina v ohni (2016) 

jednostranný, manipulační a proruský odpad. USA není o moc lepší než Rusko, ale tohle měl být dokument a jako dokument je to t¨těžce nevyvážené, konspirační a podsouvající svou pravdu.

plakát

Stalingrad (2013) 

Sovětský-ehm ruský záchranář v sutinách chcípajícím NĚMECKÝM dětem vykládá jak jeho sovětští nebojácní soudruzi zachraňovali sovětské děti a celý sovětský svaz před zrůdným NĚMECKÝM upálením zaživa. Když pominu nudnost, patriotismus (kdy se USA může zahrabat i s celou vlajkou), dlouhou stopáž, tak nemůžu pominout, že to bylo natočeno tak nepříjemně, že sem to musel vypnout.

plakát

Ďábel v těle (2012) 

Totálně předvídatelný pseudo-dokumet. Nebýt závěrečné akční 15 minutovky, tak je to zralé na odpad.

plakát

Lore (2012) 

woow kamera super, woow zahrané super, woow konec 2. světové války a boj o přežití...ale, že se tam mladá pipka chová totálně ujetě a nelogicky, už moc woow není. Těšil jsem se na zajímavý film o putování mladé holky a jejích sourozenců na sklonku 2.WW, tato doba mě zajímá a odpustil bych tomu filmu cokoli, ale ne natažení na 2 hodiny, kdy se chová jak kráva a byl bych nejradši kdyby ji co nejdřív zabili a byl konec utrpení...1 hvězda za časové období básničku před Adolfovým portrétem.

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

A mně se to prostě líbilo! Kino se smálo, tak o co vám k***a jde? Že to bylo občas trapné? je to komedie!!

plakát

Vetřelci a lovci - Užij si se psem (2012) (epizoda) 

Oproti minulým dílům zklamání, né že by ty předchozí byly bůhvíjaké.... tady se postavy chovaly nelogicky(wtf. volat cizímu člověku co mi dal číslo někdy před půl rokem dřív než policii?) a celkově trapně... 2,5*

plakát

Alois Nebel (2011) 

Hezky zabalená nuda.Nebýt mi líto těch peněz, tak z kina odejdu....