Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Sama nocí tmou (2014) 

Velice zajímavý film s krásně nabuzenou atmosférou, zpracováním a fascinujícími inscenacemi smutné a ponuré krajiny "íránu". Skvěle vybraná hudba jen dokresluje zážitek z filmu, ve kterém i herecké obsazení lahodí oku. Film mě velmi zaujal jak svou myšlenkou, tak i formou podání a atmosféru kina probudil doposud nevídanými temnými odstíny.

plakát

Producenti (2005) 

Vzhledem ke starší verzi byl toto velice slabý odvar. Stará byla ještě vtipná, toto se mi moc nezdálo. Opět to zachraňuje John Barrowman a občasné vtipné poznámky, jinak tento humor poněkud pokulhává.

plakát

Producenti (1967) 

Komedie, která na odlehčení opravdu dokázala pobavit a zachycuje poněkud obyčejné prostředí života lidí s komplexy, štěstím i neštěstím a ostatními věcmi, které k životu patří.

plakát

Get Real (1998) 

Kdyby to tak sakra nemělo otevřený konec...bože...skoč ze střechy, podřezej se, nebo si skočte do náruče, ale....ano, odjet červeným kabrioletem je mnohem lepší, že? God sake...no, film to byl nadprůměrný, líbil se mi, herci pěkní...no, ale nevík kolikrát si ho ještě pustím...každopádně mě dostávaly části z DW. No...proč si neudělat reklamu, ha?

plakát

Beautiful Thing (1996) 

Lehké a oddychové, na chvilku. Pro úsměv, ale to je tak vše co z tohoto filmu můžete mít. Opravdu jsou i mnohem lepší s touto tématikou. Jako oddychovka fajn, jinak celkem propadák...

plakát

Sedmý syn (2014) 

Pohádka. Jedno slovo stačí na vyjádření tohoto co se nazývá film, který jde do kin. Nenašla jsem zde jedinou věc, která by mě měla zrovna na tomto snímku zaujmout, když jich existuje tolik jiných a podobných. Nebyl to zase takový propadák, ale peníze za kino bych teď raději utratila někde jinde. Určitě bych dokázala vybrat jiného hlavního herce a maličko oželela melodramatičnost některých scén. Ale...film je to koukatelný, pokud máte děti (nebo jste dítě) a chcete se zabavit na večer. Pár vtipných scén vás rozesměje a možná v tom najdete i nějakou inspiraci, či poučení, to už je asi na každém z vás.

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Tento snímek pro mě byl velice rozporuplným. Jelikož opravdu nemám ráda hlavního herce (Jima Carreyho), krčila jsem dlouhou dobu nos. Ale pak jsem se zamilovala do děje. A to že je to podle skutečné události tomu jenom přidalo. Nejdříve mi přišlo, že doopravdy nevydržím ani do půlky, dokud se vše nějak nezvrtlo a já nebrečela na konci jako želva a přála si jiný konec. Již jsem ho viděla třikrát a stále mě neomrzel a vidím, že doopravdy nejsem jediný člověk co je tak trochu..."out of his way" a je spousty cest jak se s tím vypořádat.

plakát

Lidožrout (2002) 

Film který...zachraňuje pouze John Barrowman, pro kterého mám tak trochu hodně slabost. Jinak by byl, a taky je, totálním propadákem s pořádně pokaženými efekty. Určitě je to ztráta času pro někoho kdo není tak obrovským fanouškem zabijáckých žraloků, nebo někoho z herců. Film se táhne, má velmi otřepanou zápletku a velice, velice "nečekané" rozuzlení. Proto opravdu raději jděte jinam a nechte tento film propadlišti dějin.

plakát

Another Gay Movie (2006) 

Poněkud velmi nepovedený pokus o to udělat jakési "gay American pie". Vše v tomto filmu je afektované, špatný výběr herců (až na výjimky) to potvrzuje. Pokud se tvůrci snažili dodat do tohoto snímku kamkoliv nějakou formu oduševnělosti, tak jsem ji zcela přehlédla. Je to pouze komedie bez vyššího účinku, ale ano, i takové občas potřebujeme. Je to totální mrhání časem, ale pokud si potřebujeme třeba odpočinout, nebo se odreagovat, je to dobrá "ptákovina" (a to doslova).

plakát

Private Romeo (2011) 

Tento film mě velice zaujal. Proč by přeci nemohl být Romeo a Julie pár kadetů vojenské školy a proč by nemohli být oba kluci? Toto zpracování je velice povedené a určitě si zaslouží pozornost. Výběr herců byl velmi povedený, občas jen bylo trochu matoucí poznat kdo je kdo, ale v polovině se přestanete ztrácet. Myslím že je velice dobrá myšlenka, aby kluci neříkali nic jiného než je text Romea a Julie, nebo text nějaké písničky. I když vám občas může připadat že nevíte na co to koukáte, určitě to stojí za to a není to promarněných 90 minut života. Doporučuji velice vřele.