Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Královny savany (2010) (seriál) 

Genialni! Krasne nasnimane, perfektni soundtrack, vtipny a neotrely komentar. Jen vic takovy dokumentu!

plakát

Vybíjená (2004) 

Vtipne. Misty velice vtipne! 3 a pul hvezdicky...

plakát

November Man (2014) 

Film plný klišé klišé a ještě jednou klišé. Scénář k tomuto filmu asi vytvořil automatický robot, do kterého byly nahrány filmy za poslední dvě dekády a on vytvořil jeden kompilát z náhodně vyrendrovaných slov a událostí. Bohužel ani Piercovo přehrávání tomu nepomáhá. Pro mě jednoznačné zklamání.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Já si nemůžu pomoct, ale mě se to líbilo. Konečně něco jiného, než pořád dokola omýlaná "klasika".

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Ze zacatku jsem si serial opravdu uzival. Zajimave provedeni a namet, herecke obsazeni. Nicmene kazdy dilem to bylo horsi a horsi (predevsim diky plytkemu scenari), kdy posledni dily jsou vylozenym pruserem... horko tezko jedna a pul hvezdy, pul pridavam za titulni znelku.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Pro me tedy rozhodne zklamani. Ocekavani ohromna, misto toho jsem dostal neprehledne bojove sceny mezi Jaegery a Kaiju a dialogy za ktere by se nemuseli stydet ani v prumerne argentinske telenovele. Jedine plus byla opravdu prdacka vizualni stranka, proto dve a pul hvezdy.

plakát

Čínský zvěrokruh (2012) 

Nevim nevim, zda je dobrou vizitkou filmu, kdyz se divak od 12 minuty tesi na zaverecne titulky a zda tam budou opet pouzity nevydarene zabery... A byly tam! Jedna hvezdicka za ne a druha za skvelou scenu na pohovkach. Jinak to byla bida des.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Atmosfera, ktera by se dala krajet! Velmi kvalitni filmarina a opravdu nezapomenutelny zazitek. Ted jsi jdu vymenit plinu a pokusit se usnout...

plakát

Temný rytíř (2008) 

Geniální hudba, geniální herecké výkony, geniální réžie. Film co stojí za to vidět, koupit a vystavit si na piedestalu nejlepších filmů poslední dekády!