Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Reality-TV
  • Animovaný

Recenze (72)

plakát

Aloha (2015) 

Aspon ty dvě hvězdičky si tenhle film zaslouží jen díky skvělému obsazení a dojemnému konci...

plakát

A Perfect Ending (2012) 

Některé dialogy byly trošku zvláštní, ale jinak úžasné obsazení, skvělá hudba, výborné scény...ač normálně filmy s tímhle tématem nemusím, tenhle je opravdu povedený....úplně jiné, než jsem to čekala a co hlavně...nečekala jsem, že se mi to bude takhle líbit! :-) Taky mě zaujaly úvodní i závěrečné titulky.

plakát

Claire (2007) (TV film) 

Hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická, film se trošku táhl...ale rozuzlení super :-)

plakát

Crazy Kind of Love (2013) 

Parádní film, taková dobrá komedie s trochou romantiky. Moc se mi líbil i ten konec. Jen mě překvapilo, že Eva Longoria hrála takový štěk, myslela jsem, že bude mít větší prostor....Z filmu jsem nadšená, fakt dobrý :-)

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) odpad!

Jeden z mála fimů, které jsou tak děsné, že je nedokážu ani dokoukat...bylo to spíš za trest, zklamali...

plakát

Dědička hotelu (2008) (seriál) odpad!

Maximálně nudné...po půl hodině jsem to vypla a mažu, nemám zájem to dokoukat....

plakát

Desátý kruh (2008) (TV film) 

Suprově udělaný ffilm a výborné rozuzlení a konec, taky skvělé výkony filmových rodičů :-)

plakát

Dokonalá vražda (1998) 

Asi kvalitní film s kvalitním hereckým obsazením, ale moc mě to nebavilo...čekala jsem větší akci, napětí, vzrušení, zvraty, překvapení....aspon konec byl trošku lepší...jsem zklamaná, čekala jsem od toho mnohem více

plakát

Druhá šance (2004) (TV film) 

Za samotného Waylona bych dala klidně i 5 hvězdiček, ale bohužel.....a líbačka u soudu byla ve filmu největší a nejpřehnanější blbost!! Téma hezké, ale film se stejným tématem, "Pod jednou střechou", byl mnohem lepší, vynikající! :-)

plakát

Eliso, vrať se! (2010) (seriál) 

Tak tato telenovela, která ani moc jako telenovela nepůsobí, je moje srdcová záležitost. Prostředí Los Angeles je pěkné a herci skvělí. Ach, Bruno....přenést se alespon na minutku do seriálu a být s ním :-) U tohoto seriálu jsem si vyplakala oči, SPOILERY! Dana+Cristobal mi dávají naději, že láska na celý život existuje, přestože má špatný konec...U závěrečného dílu jsem brečela více než u Titanicu, Marianovo odpuštění Cecilii za tak hrozný čin a uznání vlastní viny mě spolehlivě dostane...stejně jako krásná závěrečná scéna, kde všichni vypadají štastně, ač v sobě nosí obrovskou bolest po nedávných tragédiích...Hudba je naprosto úžasná, denně si ji pouštím. Pro ženy je slast pro oči Bruno, José Angel, Cristobal, Ricardo, Santiago....Pro muže zase Dana, Cecilia, Isabel, Adriana...Tento seriál jsem viděla 3x a vím, že to nebylo naposledy. Chilskou verzi, přestože originály většinou bývají lepší, v žádném případě NEDOPORUČUJI.