Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (69)

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) 

Doufal sem v novej skvělej pořad,něco jako REPLAY,ale tohle....fakt nechápu o čem to je.Kdyby jich nebylo tolik,ale třeba jenom dva,tři lidi a dělali by recenze atd. Mohlo by to být lepší.Jednu hvězdu za Martina Rotu. Oprava:po shlídnutí pár dalších dílů už se mi to nezdá být tak špatný.zvedám na 2 hvězdy

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Je to dobrej akční film,a jsou tam i docela vtipný hlášky.Byli dobrý ty scény kde auto lítalo zkrz mrakodrapy nebo když si ten týpek vzal rotační kulomet od toho drona a začal kropit ten vrtulník.Jenom mi trochu vadilo že některý ty akční scény byli docela nepřehledný a měl sem v nich trochu zmatek protože se tam až moc rychle střídali záběry

plakát

Americký sniper (2014) 

Je to docela dobrej válečnej film,ale moc se mi nelíbili části kde byl Chris Kyle doma se svojí ženou,a čekal sem až se zase vrátí do toho arabskýho pekla,kde bude střílet ozbrojený děti a islámský maniaky.

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

To děcko co se zjevovalo mojžíšovi bylo nesympatický zmrdisko,co vraždí děti,posílá roje kobylek,much,žab a podobné havěti aby potrápili už tak dost vojebávaný obyvatelstvo.Rámsés byl pěknej hajzl plešatá a ty postavy byli celkem dobrý a efekty taky.Ale je to moc dlouhej film,ty zdlouhavý docela nudný scény v první půlce bych vystřihnul

plakát

Hercules (2014) 

Bylo to docela dobrý ale chyběli mi tam nějaký pořádný krvavý SLOMO scény.Když to bylo o herkulovi,čekal sem že to bude zaměřený na těch 12 ůkolů..ale nebylo.Ale zase se mi fakt líbili ty velký hladový huňatý vlci,co byli správně bestiální a kurevsky hladový.I ten nemejskej lev byl dobrej ale mohli tam taky ten souboj s nim ukázat ůplně celej,ne?Herkules byl docela sympatickej bijec a ten jeho věčně mlčící kámoš byl spravně vyšinutej a kosil vojáky i s pěti šípama v břiše.Viděl sem asi dvě jiný verze herkula a tahle z nich byla nejlepší.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Ty romantický scény byli dost trapný a nehodili se tam,protože byli jak z nějaký pohádky o princovi a princezně.Nemejskej lev byl digitální jako by ho vystřihli z prvního Farcrye.Jediný co se mi líbilo byli některý scény v gladiátorských arénách a na bojišti,ale mohli být krvavější atd. Prostě je to docela píčovina.

plakát

Noc oživlých protinožců (2014) 

Je to fakt dobrej a originální film,třeba jak používali krev zombíků jako palivo, to je dobrej nápad.Líbilo se mi jak se s těma zombíkama prostě nesrali a ustřelovali jim zblízka hlavy brokovnicí.Je to takový nepředvídatelný,říkal sem si:hmm,koho z hlavních postav zabijou....Je to prostě fakt dobrej zombie horor,(jenom tam trochu nesedělo,že ta jeho sestra ty zombie ovládala nebo co)

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Je to lepší než jednička,hlavně proto že se odehrává v ulicích kde je chaos,a ne jenom v jednom zkurvenym domě.

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Prvn díl byl o trochu lepší,ale i tak to bylo skvělý.Nejlepší byl asi příběh s Marvem a nancy,a ty ostatní taky dost dobrý.Atmosféra dokonalá. Marv je tady snad ještě šílenější zabiják než v jedničce,což potěší.