Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (69)

plakát

Diktátor (2012) 

Aladeen madafaka!!

plakát

Dredd (2012) 

Miluju Slo-motion a komiksy s dreddem-(Stará verze se sylvestrem stallonem je trapná,ale tohle se fakt povedlo)nenapadá mě co vytknout,je to prostě skvělej scifi survival nářez v dvousetpatrovym baráku plným mamrdu a jeden drsnej soudce,co se mimochodem za celej film neusměje. -Počkej... -Počkej?!!na co?!! -Počkej až tě zastřelí...

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Je to fakt prdel a asi nejlepší díl,ta první scéna s honěnim byla fakt dobrá a některý hlášky byli fakt k posrání vtipný.Jediný co mi vadilo je že posledních asi 15 minut už to bylo trochu jak v nějakym romantickym filmu,ale pak to ta scéna v titulkách v tom kině napravila.

plakát

Vražedná hra (2012) 

Bylo fakt zajímavý sledovat Jacka ze ztracených jako chladnokrevnýho zabijáka.

plakát

Žraločí masakr v Jersey Shore (2012) (TV film) odpad!

Totální kokotina.Banda nagelovaných opálených debilů a blbých holek,co se snaží vyřešit svoje vztahy a taky,což je asi menší problém pro ně,lidožravý totálně digitální žraloky.Je to taková sračka,až je chvílema vtipný jak je to debilní

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Hele jako bylo to docela dobrý,příběh docela v pohodě,hrál v tom Liam Neeson kterej je docela hustej,ale vadilo mi tam že to bylo tak trochu míň krvavý než sem čekal třeba když tam tomu týpkovi co na něj koukal skrz tu díru ve dveřích zabořil pistoli do oka tak sem myslel že tam bude vidět jak mu rozstřelí hlavu na sračku a litry krve, a místo toho mu jí jenom prostřelil a nebyla u toho ani vidět krev.A taky to finále bylo trochu moc rychlý.Ale zas byla docela prdel jak ta holka běhala po městě a házela granáty.Díval sem se na to protože to bylo nejlepší co zrovna dávali.

plakát

Avicii - Levels (2011) (hudební videoklip) 

Nemám rád aviciho ta písnička se mi nelíbí a videoklip taky ne.Mám rád vtipný nebo akční videoklipy,tady jenom tancujou v kanclu.Nuda.

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Tenhle seriál sleduju už od prvního dílu a baví mě.Hlavně ty nový díly jsou zajímavý.