Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (373)

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Pro mě byla teda jednička mnohem povedenější. Tohle taky nebylo špatný, ale ke konci mi to už připadalo malinko dlouhý. Mladší verze kocourků Donny byla povedená, ti mě bavili hodně. Co se ale hodně nepovedlo byla Cher. Myslím, že to měla být třešnička na konci celého filmu, ale byl to celkem trapas. Mně připadá, že Cher přes všechny svoje plastiky nemůže skoro mluvit. Na mou duši, já slyšela jak šišlá. Ona už tím svým ksichtem nemůže ani pořádně pohnout. Možná někoho z diváků ohromila, ale já jen kroutila hlavou.

plakát

Jak balit holky na mejdanech (2017) 

Na tomhle filmu byla nejlepší věta "Punk je to nejlepší, co se přihodilo ošklivým lidem", protože pro tenhle film to je opravdu výstižné a to jediné mi malinko zdvihlo koutky úst, což se dalo přirovnat skoro úsměvu. Ještě se mi líbila jedna jakože improvizační písnička, než tam zase začali házet scifi trapárnu. Ale jinak tenhle film byla totální tragedie. Nechutný, o ničem, zbytečný. Konec rádoby dojemný byl akorát tak trapný.

plakát

Převrat (2015) 

Budu hodně spoilerovat. Celkem se mi to líbilo, pro mě to bylo do půlky napínavé a nervydrásající, ale moc to přeháněli. Co si budeme povídat, leze po žebříku a místo toho aby na něj stříleli, tak lezou jak pitomci za ním.To samé když přeskakovali tu střechu (no ti měli času) a samozřejmě toho posledního chudáka střelí, jako by byl problém ho nechat přeskočit. V podstatě kam příšli, tak všude se to hroutilo a padaly budovy. Ještěže přišel Brosnan a všechny je zachránil. S malou pistolkou odstřelí dva snajpry, potom dramaticky umírá, nažež dramaticky ožívá, aby se nechal dramaticky přežvejknout. Konec byl trapnej. Citečky většinou snáším dobře, ale tohle bylo trochu moc.

plakát

Contratiempo (2016) 

V průběhu filmu jsem si říkala, jak to je převídatelný, jak to je jasný. Noooo tak není. Opět mě dokázali Španělé překvapit. Zase mám o čem další dva dny přemýšlet...

plakát

Popelka v teniskách (2016) 

Jsem opravdu velká milovnice pohádek a Popelka patří snad mezi mé nejoblíbenější a ikdyby byla natočená tisíckrát, tak já se na každou novou verzi velmi ráda podívám...ale co tohle mělo znamenat....Fuj, honem rychle smazat, do koše. Tohle nikdy nemělo spatřit světlo světa

plakát

Máš ji! (2018) 

Jako správná baba musím vyzdvihnout vždy skvělého Jeremyho :D Ikdyž nám připadal malinko uhlazenější, vymazlenější a celkově takový lesklejší. No jo, hochovi táhne na padesát, tak bylo asi potřeba ho malinko omladit. Jinak to byla naprosto perfektní komedie. Slzy tekly proudem. V podstatě jsem čekala honičku mezi partou chlapů, která nás bude provázet celý film. To jsem taky dostala. Ale co jsem nečekala byl myšlenky, které se jim při hře honili v hlavě. Kdo uvidí, pochopí. Tomu jsem se nasmála asi nejvíc. A co mě ještě překvapilo, že to je opravdu natočené na základě skutečných událostí. Neskutečné, že někde existuje nebo existovala taková banda magorů. Ikdyž ti to určitě nehnali do takových extrémů, které byli ve filmu.

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

Aha, a jsme doma. Teď jsem se v zajímavostech dočetla, že film byl natočený za 19 dní. Tak tomu se vůbec nedivím, protože tohle bylo kurňa odfláknutý. Ani už se nedivím, že režisér je nějaký no name ňouma, který předtím nenatočil nic pořádnýho. Čemu se malinko divím, že scénárista je ten samej, co natočil jedničku...Ikdyž jestli mu tam nechtěl hrát Sly hlavní roli, tak co měl dělat. Bylo to mdlý, amatérský ( někdy jsem si připadala, jako bych se dívala na seriál Červený trpaslík, jenže ten byl alespoň vtipný.) Tady se taky párkrát pokusili o vtip, jenže to vyznělo spíš trapně. Z mého nově oblíbeného Bautisti se pokusili udělat génia, ale to mu taky vůbec nesedělo. Já prostě vůbec nepochopím, proč to natáčeli... ať mi nikdo neříká, že nevěděli, že natočí sračku. Tohle bylo jedno z velkých očekávní tohoto roku a kdybych čekala nějaký béčko, tak to na tu trojku dosáhne...ale toto...

plakát

Baekmanjangjaui cheot sarang (2006) 

Další celkem povedený korejský romaťák. Ale bohužel má jednu vadu, není to A moment to remember. Neubránila jsem se srovnání, určitá podoba tam je. Každopádně v tomhle milionáři mi vadilo přehrávání některých členů hereckého týmu. A ani ve mě ten film nevyvolal tolik emocí, kolik by měl. Slabší mravenčení v břiše u romantických scén, slzička vlastně taky ani nebyla. To u Moment to remember jsem si některé scény pouštěla dokola a tekly potoky slz. Šmarja, zase to srovnávání... :) Ale pořád dobrý. Korejci mají na tyhle filmy talent.

plakát

Tiché místo (2018) 

Na takových hororech se mi nejvíc líbí, že se ani tak moc nebojím a ani se mi nechce zvracet :-) Tohle beru spíš jako thriller. Jak prý údajně prohlásil King, hlavní roli zde má ticho, které donutí diváka soustředit se jen na samotné scény. A je to pravda. Málokdy jsem se na film soustředila jako teď. Atmosféra a napětí by se dalo krájet, ikdyž na začátku to mělo takový pozvolnější náběh, když nepočítám tu první nešťastnou scénu. Mně tyhle katastrofické scénáře vždycky fascinovali. Jen ta představa, kdybych se v takové situaci ocitla, ta beznaděj... člověk si řekne, proč si rovnou nehodit mašli. Ale v tomhle případě to bylo jasný, děti jsou velká motivace. Za plný počet to pro mě určitě není. Podle mě se to neubránilo tlačení na pilu. Spoiler: Nevím, proč by neslyšel téct vodu, když odcházel z bunkru, když tam jinak bylo ticho jak v hrobě. A já kdybych k sobě lákala nějakou bestii, tak si minimálně nechám v ruce tu sekeru a ne že se nabídnu jak jednohubka. Jinak ty zrůdičky byli opravdu povedené, nejlepší na nich byla parádně propracovaná hlava. Herecké obsazení bylo skvělé, bylo fajn vidět Johna taky ve vážňejší roli, nehledě na to, že u tohohle filmu projevil i jiný talent.

plakát

Skrytý nepřítel (2016) 

Spoiler: Velká škoda, že se to na konci zvrhlo v takový masakr. Očekávala jsem souboj dvou ajťáků na úrovni. Nehledě na to, že proběhlo pár scén, nad kterými zůstal rozum stát. Jinak životní role pro Rytmuse, to se musí nechat :-D