Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (373)

plakát

Humr (2015) 

Nějak přehvězdičkováno. Tenhle film jsem před půl rokem začala a po 30 minutách znechucením a nudou vypnula. Bohužel jsem byla donucena díky filmové výzvě tuhle hrůzu dodívat. Hrozně dobrý náměť, ale nelíbí se mi, jak to je natočený. Vadil mi už jen ten začátek. Ženská jede v autě, jede a jede a jede a jede... Baví vás to číst? No tak takhle mě asi bavilo se na to dívat. Tak jsem to chvíli překlikávala, až jsem se dopátrala k tomu, že zastřelila nějakýho osla. Wow, no tak to byla pecka (ironie). Takže asi tak. Doufala jsem alespoň v nějaké zajímavé vyústění a závěr, ale ani toho jsem se nedočkala. Jednu hvězdu dávám jen proro, že ikdyž to byla blbost, tak i přesto jsem viděla horší.

plakát

Ochránci (2017) 

Procenta mě varovala. Doufala jsem, že to není tak špatný, ale je. Vizuálně naprosto perfektní. Proto se není čemu divit, že mě trailer zaujal. Ale zbytek byl takovej, jak to říct....DIVNEJ. Rusové tam prostě chtěli narvat pořádnou dávku dramatičnosti, ale v jejich podání to bylo trochu k smíchu. Myslela jsem si, že dostanu ruskou verzi Avengers a dostala jsem ubohou napodobeninu Sebevražednýho oddílu.

plakát

Psí poslání (2017) 

Žádné výčitky, kvůli médii profláké kauze týrání zvířat, neproběly. Bohužel jsem pár ukázek týrání zvířete viděla a to co se stalo při natáční s tím nemělo nic společného. Film úžasnej, žádný vynucovaný doják. Krásně vymyšlené a zpracované. Ukázka i toho jak by se člověk, nejen ke psovi, neměl chovat. Ale nedělám si zbytečné naděje, že ty, kterých se to týká, by to nějak zasáhlo a změnili to. Pár slziček samozřejmě ukáplo a naopak tam bylo i pár úsměvných situací. Příjemná rodinná komedie.

plakát

Rodinná oslava (1998) 

Až na tu trapnou kameru jsem spokojená. Jsem se bála, že to bude nějaké bezduché rodinné plkání... chvilku u jedné rodiny, chvilku u druhé...Konec byl dobrej . " Teď prosím odejdi, my se chceme nasnídat" Člověku by bylo toho sráče skoro až líto :)

plakát

Ip Man 2 (2010) 

Skoro až neskutečné, ale paráda :)

plakát

Brimstone (2016) 

Na začátku mě to trochu nudilo, protože začal nic neříkající příběh, ale postupně to začalo do sebe zapadat. Jednoduše film natočený pozpátku. Určitě dokáže zaujmout. Na mě trochu moc sadistický, ale bez toho by to asi nešlo.

plakát

Vesmír mezi námi (2017) 

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h.

plakát

The Quiet Earth (1985) 

Celkem slušný, až na ty kožené kalhoty při běhu, sexuální scénu a možná i ten závěr.

plakát

V labyrintu mlčení (2014) 

Bohužel, ne na každou svini se voda vaří, některé si po válce žili jako prasata v žitě. Smutné, strhující a mrazivé drama.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

O něco slabší než jednička, ale pořád dobrý. Zbytečně moc komplikací v příběhu. Vadila mi představielka Anežky a dost možná i Anežka celkově. Potvora jim slíbí jablko za pomoc a pak ho sviňa malá vrazí máti do punčochy. No za to bych ji vrazila. Ale i tak budu doufat, že se Petronel s Uriášem objeví potřetí.