Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (187)

plakát

Outsider - Dark Uncle (2020) (epizoda) 

Čímdál lepší! Konečně pořádně zfilmovaný King. Snad to další díly nezazdí.

plakát

Outsider - Fish in a Barrel (2020) (epizoda) 

Skvěle natočeno, naprosto dokonalá hudba, z té fakt mrazí. @klukluka: Krimi? King? A co takhle dát si detektivku od Tolkiena? ;-)

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Všechny krávoviny bych tomu byl možná schopen odpustit, ale že v pohádce o hvězdách budou zmiňovat čas ve světelných rocích (jednotka délky), to je na pár facek.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Nechápu, proč tak rozmrdali časové roviny. Kdo Zaklínače zná z originálu, chytne se, ale lituju každého, kdo to zkouší zhlídnou bez předběžných znalostí dějové (byť upravené) linky.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Bez jediné originální myšlenky. Bez hlubšího smyslu. Jen šílené množství efektů. Efekt na efekt a nic z toho. Scamander se neustále tváří jako totální mentál. Jedna hvězda za celkem slušnou práci CGI.

plakát

Zlý časy v El Royale (2018) 

Kdyby se to trochu prostříhalo, byla by to skvělá tarantinovka. Ale občas se ty hovory zbytečně natahují a zpěvu je taky fakt moc. Jinak výborně gradující záležitost.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Disneyovky moc nemusím, ale tahle se fakt povedla. Co může pokazit vnímání filmu v plné kráse: český dabing (nutno vidět v AJ), nepochopení desítek odkazů a drobných filmařských i hudebních fórků. Mimochodem s fantasy to nemá co dělat a trailer krutě zkresluje. Jde o humorný pohádkový muzikál. Kdo čeká víc, bude zklamán. Kdo chce vážné pojetí, nechť si pustí verzi J.Herze.

plakát

Městečko Twin Peaks - Návrat (2017) (série) 

Obávám se, že bez podrobné znalosti filmu Fire Walk With Me lze jen těžko pojmout některé momenty, hlavně pak samotný závěr.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Tolik nesmyslů snad není ani v jihoamerických telenovelách. Město má urgentní příjem plný doktorů, leč jediného policistu, který vyšetřuje vše - od facky až po pokus o vraždu. Tento superpolicista nezná otisky prstů, takže když dojde ke vloupání, kde lupiči vše osahávají holýma rukama a pokusí se zabít obyvatele domu, musí otravovat u operačního sálu, jestli by se od postižených náhodou nedozvěděl nějakou stopu. Babičky u televize je nutno též dojmout, takže je vecpána zápletka "dvě děti a chudák pes", jenže malí "herci" mají potíže vůbec odříkat daný text, takže na přirozenou intonaci už nezbývá, jejich dialogy tudíž zní naprosto mrtvě a nepřirozeně. Tohle je děs na n-tou.

plakát

Polibek pod jehličím (2017) (TV film) odpad!

Tak amatérské výkony před kamerou se hned tak nevidí. Chvílemi jsem myslel, že je to parodie. Není. Vlastně je, ale nechtěná.