Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

tak 5 minut a posledních 10 minut nechat zbytek hodit do koše a natočit znova

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Bourání čtvrté stěny zbytečný, z filmu jsem měl pocit že mám začít menstruovat, Cevill byl ok, ale málo prostoru, prostě to nebylo o něm. Matka vlastně zmizela tak nějak bez důvodně.

plakát

Epizody (2011) (seriál) 

mě se to líbí je to takoví spojení toho britskýho a americkýho humoru, jako samozřejmě že mám nějáky vítky, ale kdo k ničemu žádný nemá?

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Expendables je relativně dobrý film, hlášky parádní, akce tam je, krev jak z CoD, Obsazení parádní a že se setkaji tři legendy akčního filmu v jedné scéně snad nikdo nečekal do tohoto filmu. Jak tam Sly a Arnoldem vtipkují to nemá konkurenci a na závěr některý scény tam byly zbytečný

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

líbil se mi teleportující Chuck(chyběl mi tam kop z otočky), hláškující Bruce s Arným, škoda mála prostoru pro Jet Liho, Jason tam snad ani krom semifinálního boje s Scottem nebyl ve finále, Sly kvalitní klasika u něj, Terry je ho hlášky byly dobrý, Randy zas tak moc toho na práci neměl, Dolph ožrala a zamilovaný do Číňanky, Novaka jsem si tam ani nevšiml. Promítání v kině mi přišlo že to je jak se na to dívat na VHS obraz byl takovej nekvalitní (Cinema City Zličín), hudba dobrá, scénář klasika z 90. let.

plakát

Hráči (1998) 

jeden z filmu o pokeru.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Doteď jsem měl hodnocení 5*, bohužel za poslední dvě série musím zmenšit hodnocení na 4*

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Kdyby byl 4. díl a vrátilo by se to zas že by se Jumanji projevovalo v "našem"světě tak by to bylo rozhodně lepší než tenhle film.

plakát

Light & Magic (2022) (seriál) 

Po zhlédnutí tohohle dokumentární seriálu si nejsem jistý jestli seriál nebyl dělaný jenom digitálně bez herců.  😀   Jako dokumentární seriál je dělaný fakt dobře, krásně to ukazuje že ILM se povedlo ve filmu udělat revoluci víc než jednou a že bez toho studia by i jiné věci ve světě vypadali asi jinak a nebo by neexistovali.